Hírek

Extrém ellenállósági teszten járt a Mate 20 Pro

A Huawei Mate 20 Pro ellenállóságát is lesztesztelte JerryRigEverything, vegyes eredményekkel zárt a csúcsmodell.

Fontos kiemelni, hogy JerryRigEverything extrém ellenállósági tesztje olyan helyzetek elé állítja a telefont, amely egy átlagos felhasználónál nem feltétlenül éri.

A zöld színű Mate 20 Pro érkezett a videóshoz és  először az előlap karcállóságát vizsgálta egy szikével. A különböző erősségű karcolások közül a 6-os szinttől látszódik erőteljesebben az eredmény, amely átlagosnak számít a kategóriában. Az oldalsó, anódizált színezést kapó fém keretről lekaparható volt a legfelső réteg, ez elsősorban akkor reprodukálható, ha valaki leejti a telefont.

A textúrázott hátlap rendkívül jól ellenállt és egyik karcolás sem látszott meg, amely nagyon jó eredménynek számít, ráadásul az ujjlenyomatoknak is ellenáll. Ami fontos, hogy ez a textúrázott kialakítás viharkék Mate 20 Prón található meg, illetve azon a zöld kiadáson, ami hazánkban nem érhető el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az AMOLED kijelző kb. 25 másodpercig ellenállt a lángoknak is, ekkor kezdett elszineződni, ezt követően viszont folt maradt a láng helyén.

A törésre fókuszáló teszten elég nagy erőkifejtés kellett az előlapi üveg megrepesztéséhez, ezt követően azonban a kijelző működőképes maradt.

Kíváncsi vagy hogy néz ki a Huawei Mate 20 Pro darabokra szedve? Itt láthatod! 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával