Hírek

Ez lehet a P50 szériás modellek specifikációja

Egy héttel a Huawei P50 széria bemutatója előtt felbukkant némi információ arról, hogy milyen hardverrel érkezhet a három új felsőkategóriás modell.

A Huawei P50 lesz az alap modell, amely 6,3”-os kijelzőt kaphat, 90 Hz-es képfrissítéssel, 10 bites színkorrekcióval. A hardveres oldalon, ha a pletykák nem csalnak, akkor kétféle kivitel lesz, az egyik Kirin 9000E 5G SoC-vel, a másik pedig a Qualcomm Snapdragon 888 4G kerülhet. A telefon akkumulátora 4300 mAh kapacitású lenne, amihez 66 wattos vezetékes SuperCharge töltés tartozik, vezeték nélküli töltési lehetőség viszont valószínűleg nem lesz. A pontos kamerás képességek nem ismertek még, de úgy tűnik, hogy lesz dedikált  telefotó lencsés kamera 3x-os zoommal.

Ilyen a Huawei P50 Pro

A középső modell a Huawei P50 Pro lesz, amely punch hole megoldású előlapi kamerát kap a 6,7”-os 2K kijelzőbe vágva. Ebben Kirin 9000 5G, vagy Snapdragon 888 4G lesz. A kamera terén marad az 5x-ös optikai zoom tartomány, azonban állítólag egy új, “free form” lencse megoldással. A kijelző itt már 120 Hz-es lesz. A P50 Pro akkumulátora is csak 4300 mAh kapacitású lesz, viszont a 66 wattos vezetékes mellé 50 wattos vezeték nélküli töltés lesz elérhető.

Ilyen a Huawei P50 Prop50 pro

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A valódi csúcsmodell a Huawei P50 Pro+, vagy P50 Pro Plus lesz, amelybe azonos 6,7”-os 120 Hz-es kijelző kerül, mint a sima Pro kiadásba. A különbség a kamerában lesz, itt jelen állás szerint lesz 10x-es “continuous zoom” és “free form” lencse, ami fix zoom helyett folyamatosan változó zoom tartományt jelent. Ezen kívül várhatóan 100 wattos vezetékes töltés kerül az 50 wattos vezeték nélküli töltési megoldás mellé.

A Huawei P50 széria bemutatója július 31-én várható, de lesz itt más termék bemutatkozása is, többek között az új Sound X hangszóró is debütálhat HarmonyOS rendszerrel.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával