Hírek

Fülhallgatót rejt a kijelző alatt a HUAWEI WATCH Buds

Hivatalosan is debütált a HUAWEI WATCH Buds, az első okosóra, amely egy headsetet is rejt magában.

Fülhallgatót rejt a kijelző alatt a HUAWEI WATCH Buds

A különleges megoldás alapja a felnyitható kijelző, amely alatt ott pihen két darab mágnesesen rögzülő fülhallgató. A zsanért 100 000 nyitásra és zárásra tesztelték a mérnökök, hogy ne okozzon problémát a gyakori használat.

A felnyitott kijelző alatt két darab, egyenként 4 grammos, hallójáratba illeszthető fülhallgató található meg. Az órába helyezve a fülhallgatókat, az azokon lévő két ezüst színű fém csíkon keresztül képes tölteni.

Az apró headsetben AI zajszűrés van, nem csak zenehallgatósára, hanem telefonálásra is használható a beépített mikrofonoknak köszönhetően.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Fülhallgatót rejt a kijelző alatt a HUAWEI WATCH Buds

Az óra felhajtható kijelzője gyakorlatilag megegyezik a többi modellben is használt megoldással. Egy 1,43”-os AMOLED panel került ebbe is 466×466 képpontos felbontással. Az óra tokozása rozsdamentes acél. A gyárilag mellékelt szíj mellett a többi EasyFit szíjjal is kompatibilis természetesen a WATCH Buds.

A HarmonyOS 3.0-t futtató WATCH Buds-ba több mint 80 különböző edzési mód került bele, természetesen méri a pulzust és minden, napjainkban megszokott alap funkciókkal rendelkezik.

Fülhallgatót rejt a kijelző alatt a HUAWEI WATCH Buds

Az órában 410 mAh-s akkumulátor kapott helyet, a fülhallgatókban pedig darabonként 30 mAh-s telepek vannak. A teljes üzemidő 3 nap a fülhallgatóval együtt. A headset 4 óra zenehallgatást, vagy 2,5 óra telefonbeszélgetést kínál egy töltéssel. Zajszűréssel ez 3 és 2 órára csökken.

A HUAWEI WATCH Buds elsőnek Kínában jelenik meg, 2988 jüanos áron. Ez nagyjából 170 ezer forintnak megfelelő árnak felel meg. Nemzetközi megjelenéséről még nem adott hírt a HUAWEI.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával