HírekKiegészítők

Nőknek szánt pulzusmérőt jelentett be a Garmin

A Garmin bemutatta legújabb, kifejezetten nőknek készült pulzusmérőjét, a HRM-Fitet. A klipszes kialakításnak köszönhetően a sportmelltartó alsó sávjához rögzíthető, így maximális kényelmet nyújt, miközben pontosan méri a valós idejű pulzust és edzésadatokat. A HRM-Fit sokoldalúan használható futás,  beltéri- és kültéri- kerékpározás, erősítő edzés, HIIT és egyéb tevékenységek során.

Garmin HRM Fit

„A kényelemre tervezték, a HRM-Fit egy célirányos edzési eszköz, amelyet kifejezetten női ügyfeleink számára fejlesztettünk ki. Legyen szó futásról vagy HIIT edzésről, könnyedén rögzíthető a melltartó alsó sávjához, és pontos pulzus- és edzésadatokat nyújt, hogy jobban megismerje a testét az edzés során mozgásának nyomon követésével.” – Susan Lyman, a Garmin Global Consumer Marketing alelnöke

Kocsi Judit sport mentáltréning

Simán rögzíthető a középtámaszú és magas támasztékú melltartókhoz – beleértve az adidas, az Athleta, a NOBULL, az Under Armour és még sok más márka melltartóit –, hogy minimalizálja a mozgást és fokozza a kényelmet.

Az HRM-Fit segíti a sportolóknak, hogy elérjék határaikat a népszerű edzési eszközökkel, például:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • Csatlakoztathatóság: Az HRM-Fit pontos, valós idejű pulzus- és teljesítményadatokat továbbít a kompatibilis Garmin okosórákhoz és Edge kerékpáros számítógépekhez, a kompatibilis fitneszfelszerelésekhez, a Tacx Training alkalmazáshoz és még sok máshoz.
  • Edzési lehetőségek: Pontos pulzusadatokat rögzít egy sor tevékenységre, beleértve a futást, az beltéri és kültéri kerékpározást, az erősítő edzést, a HIIT-t, az edzőtermi órákat és még sok mást. Ráadásul, ha egy sportoló leveszi kompatibilis okosóráját és a hatótávolságon kívül hagyja, a HRM-Fit tárolja a edzésadatokat, majd elküldi az órára, amint a monitor visszakerül az óra hatótávolságába.
  • Beltéri futás: Rögzíthető a tempó és a távolság egy kompatibilis Garmin okosórán, ha beltéri futópályán vagy futópadon edz a felhasználó.
  • Tevékenységkövetés: Ha egy sportoló nem viseli okosóráját, a HRM-Fit lépéseket, elégetett kalóriákat, intenzitási perceket és napi pulzusszámot rögzít. Frissíti is az összes kompatibilis Garmin eszközt a Garmin Connect okostelefonos alkalmazáson keresztül.
  • Futásdinamika: Futásdinamikát, beleértve a talajérintési idő egyensúlyát, a frekvenciát, a lépéshosszt és még sok mást – kínál, ha párosítja a felhasználó egy kompatibilis Garmin okosórával– , hogy segítsen javítani a formáját.

A CES 2024-en bemutatkozott Garmin HRM-Fit ára 149,99 dollár, azaz kb. nettó 52 ezer forint. Magyarországon is felbukkant már, kb. 63 ezer forintos bruttó áron és előrendelhető.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával