FunkciókHírek

Gigabites WiFi került a Mate20 Próba

Az LTE mellett WiFi hálózaton is lenyűgöző sebességet tud a Mate20 Pro, illetve a Huawei Mate 20 is.

A Kirin 980 segítségével már 1,4 Gbps-os 4G LTE hálózatot is képes kezelni a Mate20 Pro, amelynek lehetőségeit a legtöbb felhasználó ki sem tudja aknázni, hiszen ha csak Magyarországot nézzük, itt nincs is 300 Mbps-nál gyorsabb LTE hálózat az operátorok által.

Gigabites WiFi került a Mate20 Próba

A Huawei ezúttal a WiFi további fejlesztésére is gondolt és a Mate20 Pro lett a világ első okostelefonja, amely 1733 Mbps-os WiFi letöltési sebességet tud. A Galaxy Note 9 és az iPhone Xs Max egyaránt 1083 Mbps-os sebességre képes csak.

Természetesen ehhez a lenyűgöző sebességhez speciális, nagy kapacitású WiFi router és megfelelő környezet is szükséges. Valószínűleg otthoni körülmények között senki sem fogja a teljes 1733 Mbps-os sebesség lehetőségét kihasználni, azonban a gigabites WiFi routerek már hazánkban is egyre olcsóbban elérhetők, 866 és 1200 Mbps-os hálózati elosztókat egyre több háztartásban találni, így könnyeben kiaknázható a Mate20 Próban rejlő lehetőség.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával