Hírek

Globális eSIM szolgáltatást hoznak létre a NordVPN megalkotói

A NordVPN mögött álló csapat nemrégiben leleplezte globális eSIM-szolgáltatását, a Saily-t. Ez a szolgáltatás megfelelő okostelefon esetén bárki számára elérhetővé teszi az eSIM-eket, függetlenül a jelenlegi mobilszolgáltatótól.

A szolgáltatás jelenleg béta fázisban van, korai hozzáférésre lehet regisztrálni, az app hivatalos indulása még az idén várható. Vykintas Maknickas, a Nord Security termékstratégiai vezetője szerint a Saily garantálja, hogy a felhasználók ne legyenek kénytelenek kényelmetlen nyilvános Wi-Fi hálózatokat használni. A mobil adatforgalmi csomagok pedig „száz országból és tucatnyi ajánlat közül” választhatók ki, versenyképes árakon.

Globális eSIM szolgáltatást hoznak létre a NordVPN megalkotói

Kocsi Judit sport mentáltréning

Az eSIM kártyákat elsősorban utazók és távmunkások használják a roaming díjak csökkentésére. A Nord Security szerint egyeseknek saját országukban is szükségük van olcsó adatcsomag-lehetőségre, például elfogyott adatkeret esetén.

Az új Saily alkalmazás várhatóan versenyezni fog az Airalo-val, a Google Play és az App Store összesen több mint 5 millió letöltéssel rendelkező szolgáltatással. Az Airalo világszerte virtuális SIM-kártyákat kínál versenyképes árú adatcsomag-lehetőségekkel. Ráadásul az alkalmazással elkerülhető a fizikai SIM-kártya vásárlásának bonyolultsága egy új országban, idegen nyelven és eltérő fizetőeszköz használatával.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Saily megjelenése jó hír lehet a rugalmas mobiladat-elérést keresők számára, különösen a gyakran utazóknak és a nemzetközi távmunkásoknak. Az elkövetkező hónapokban kiderül majd, hogy mennyire tud versenyezni a már jól bevált szolgáltatásokkal, mint az Airalo.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával