Hírek

Hamarosan lefőhet a HUAWEI-nél a kávé

A HUAWEI nem olyan régen új védjegy regisztrációt kért Kínában, kifejezetten érdekes céllal.

A bejegyzésre kért védjegyben egy felirat is szerepel, amely magyarul nagyjából ennyit tesz: “Egy csésze kávé elnyeli a kozmikus energiát”. 4,5 évvel ezelőtt, 2017. októberében a mokka barna Mate 10 Pro volt az egyik legmenőbb telefon a HUAWEI-től, hamarosan azonban a mokka barna új, még eredetibb jelentés kaphat a kínai cégnél.

Egy jelentés a közelmúltban azt sugallta, hogy a HUAWEI 100 helyen nyitna kávézót Sanghajban. Ennek célja, hogy bevonzzák a fiatalabb generációt a HUAWEI-hez. Itt elsősorban a munkavállalókra kell gondolni, a gyártó saját kávézói valószínűleg a fejlesztési központok közelében lenne és a cél, hogy megfelelő légkört teremtsen a hazai és külföldi tudósoknak, kutatóknak a munkához és az élethez egyaránt. 

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Tavaly áprilisban a Huawei Voice Community publikált egy cikket, amelyben a cég alapítójától Ren Zengfei-től is volt egy idézet:

“Ha együtt ülünk egy kávé mellett és beszélgetünk, kirobbanhat egy új ötlet. Néhány dolog, amit eddig nem értettél meg, hirtelen megvilágosodik. Ez a kávébefektetés értéke. A híres filozófus, Szókratész nem írt egész nap, csak beszélgetett az emberekkel. Mások gondolatait jegyezte le és teremtették meg közösen a görög kultúrát”

Valószínűleg tehát a HUAWEI valóban kávézókat nyithat Kínában, hogy ezzel segítse elő a konstruktív munkát.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával