Hírek

Hamis HUAWEI szerviz alkatrészeket fülelt le a NAV

A NAV egy lengyel jármű ellenőrzése során bukkant rendkívül sok hamis telefon alkatrészre és kiegészítőre, többek között HUAWEI készülékekhez is. 

A 86-os út Zala megyei szakszán végezték a hatóság emberei az ellenőrzést egy olyan jármű esetében, amely a papírok szerint ruhaneműt és energiaitalt szállított. A csomagtérben viszont több tízezer telefonokhoz tartozó alkatrészeket és kiegészítőket találtak, amelyekről az előzetes szakértői vélemény szerint megállapították, hogy azok hamisítványok és a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hozták forgalomba.

Hamis HUAWEI szerviz alkatrészeket fülelt le a NAV

A videón feltűnnek többek között HUAWEI akkumulátorok is, amelyek hamis termékek, bár ránézésre hasonlók, mintha gyárik lennének. Valószínűleg ezek is azok az alkatrészek, amelyeket sok esetben kis szervizekben építenek be, gyáriként értékesítve. Ezzel az a baj, hogy ezen kiegészítők eredete és minősége ismeretlen. Főleg egy akkumulátor esetén kiemelten fontos a minőség, hiszen meghibásodás esetén komoly veszélyt rejteget.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A lefülelés során nem “utángyártott” termékekről van szó, hiszen látszódik a különböző csomagolásokon, hogy azokat célirányosan úgy állították elő, hogy megtévesszék vele a vásárlókat és azt gyári kiegészítőként értékesítsék.

Hamis HUAWEI szerviz alkatrészeket fülelt le a NAV

Ezért is rendkívül fontos az, hogy hivatalos forrásból szerezzünk be gyári kiegészítőket, vagy végezzünk szervizelést. 

A HUAWEI 2022. év végéig kínál még rendkívül kedvező áron akkumulátor cserét okostelefonokra, tabletekre és notebookokra is, ingyenes háztól-házig szállítással.

HUAWEI telefonok akkumulátor csere akciója kedvező áron

HUAWEI tabletek akkumulátor csere akciója kedvező áron

HUAWEI notebookok akkumulátor csere akciója kedvező áron

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával