FrissítésHírek

Hat Huawei-re készülhet már az Android 10 Q kiadás

A Huawei kínai ágazata megosztott a Weibo-n egy képet, amely arról ad tájékoztatást, hogy mely modellek kapnak biztosan majd Android Q frissítést.

Android 10 Q Beta szoftvert kap a Mate 20 Pro

Figyelem! A hír a kínai piacra vonatkozó információkat tartalmaz. Az európai frissítések az ázsiai modellekétől eltérőek lehetnek!

Az Android 10 Q főverzió egyelőre még fejlesztés alatt áll, várhatóan valamikor a nyár végén, vagy az ősz elején jelenhet meg a végleges kiadása. Elsőnek valószínűleg a Google Pixel készülékei kapján meg, ezt követően jöhetnek a többi gyártó kiadásai.

A kínai információk alapján a következő modellekre tervezi a Huawei kiadni az Android 10 Q rendszert a megjelenést követően:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

  • Huawei P30 Pro
  • Huawei P30
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 X
  • Huawei Mate 20 Porsche Design

Hat Huawei-re készülhet már az Android 10 Q kiadás

Ahogy fentebb is írtuk, egyelőre nincs végleges Android Q kiadás, illetve a hír is a kínai piacra készült modellekről szól, azaz teljesen felesleges már most várni a legújabb rendszert.

A Huawei természetesen már teszeli az Android 10 Q-t, a harmadik béta kiadás megnyílt a fejlesztők számára is, a Huawei Mate 20 Pro okostelefonokon már tesztelhető.

A Huawei okostelefonok elérhető frissítéseiért kattints ide! 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával