Hírek

Hiba néhány Mate 20 Pro kijelzőjével

Felmerült néhány esetben a Mate 20 Pro kijelzőjének hibája, de vajon mennyire kell ettől tartani?

Több helyen is olvasni lehet azt, hogy a Huawei Mate 20 Pro ívelt kijelzőjének szélén valamilyen zöldes bevilágítás jelenik meg, tönkretéve a képi élményt. A nemzetközi információk alapján a Huawei kétféle gyártóval állíttatja elő a Mate 20 Pro kijelzőjét, a BOE nevű kínai vállalattal és az LG Display-jel és az eddigi, nem hivatalos információk alapján az utóbbi, azaz az LG kijelzői okozzák a problémát. Fontos megjegyezni, hogy nem minden LG kijelzővel szerelt Mate 20 Pro telefon rossz!

Hiba néhány Mate 20 Pro kijelzőjével
Forrás: Huawei közösség, Michael Kiss‎

Huawei közösség csoportunkba, ahol már 32 ezer tag van, eddig mindösszesen egy Mate 20 Pro tulajdonos tett fel képet arról, hogy tapasztalta a kijelző zöldülés hibáját. A többi tulajdonos elsősorban arról számolt be, hogy megfelelően működik a Huawei Mate 20 Pro készüléke és nincs gondja a kijelzővel.

A Huawei hazai képviselete nem osztott meg hivatalos információt a jelenséggel kapcsolatban. Ha esetleg tapasztalod ezt a kijelző hibát, akkor a vásárlást követő 3 napon belül a kereskedőnél jelezve kérheted a termék cseréjét, vagy a vételár visszatérítését. Ha 3 napon túl jelentkezik a hiba, akkor ezt a Huawei szervize garanciálisan fogja kezelni számodra.

Tapasztalatad a Mate 20 Pro kijelző hibáját?

Ha a te Mate 20 Pro telefonodon is tapasztaltad a kijelző zöldülési hibát, kérjük írj nekünk egy emailt a huaweibloghu@gmail.com címre, szeretnénk felderíteni, hogy nagyjából milyen arányú lehet a hiba és mennyi felhasználót érinthet Magyarországon.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával