HírekKiegészítők

Huawei Back-up: 1 TB-os adatkapszula telefonokhoz

Még 2018 végén jelentette be a gyártó a Huawei Back-up terméket, amely akkor csak Kínában vált elérhetővé, most azonban már nemzetközi piacra szánt kiadás is megjelent belőle.

Huawei Back-up: 1 TB-os adatkapszula telefonokhoz

A Huawei Back-up egy olyan 1 TB-os külső merevlemez, amely kifejezetten a Huawei okostelefonok biztonsági mentésére szolgál. A kör alakú, szövet borítású kütyüve rádugva a kompatibilis telefonokat, automatikusan megindul az adatok lementése, így készül egy biztonsági mentés azokról. Az USB 3.0-nak köszönhetően egészen gyorsan megy az adatátvitel, 10 fotót egy másodperc alatt átjuttathatunk.

Ha meg szeretnénk nézni a merevelmez tartalmát, elég rádugni a telefont, nem szükséges külön alkalmazás hozzá, rögtön böngészhetjük a tartalmakat. Ezen kívül, ha desktop PC-re csatlakoztatjuk a Huawei Back-upot, az külső merevlemezként funkcionál.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Back-up: 1 TB-os adatkapszula telefonokhoz

A kiegészítő IP54-es por- és vízállósággal rendelkezik, ez megvédi az esetleges fröccsenő víztől. A HDD-t egy Huawei SuperCharger töltő látja el energiával, ami a telefont is feltöltheti.

Huawei Back-up: 1 TB-os adatkapszula telefonokhoz

A Huawei Back-up kompatibilis a Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 20 RS PORSCHE DESIGN, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10 PORSCHE DESIGN, Huawei P20, Huawei  P20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 Pro modellekkel.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával