HírekKiegészítők

1 TB-os biztonsági mentőegység a Mate20 szériához

A Huawei Mate 20 szériával egy érdekes kiegészítő is debütált Kínában, egy 1 Terrabájt kapacitású biztonsági mentésre szolgáló egység, ami egyben töltőként is szolgál.

1 TB-os biztonsági mentőegység a Mate20 szériához

A hordozható biztonsági mentést kínáló kiegészítő 1 TB háttértárral rendelkezik, hogy kellően sok adat legyen rá menthető, ráadásul beépített SuperCharge töltővel is rendelkezik, így hálózaton keresztül tölthető a telefon az adatmentés közben. Azt hozzá kell tenni, hogy az új 40 wattos SuperCharge-ot nem támogatja, azonban a korábbi 22,5 wattos SuperCharge elérhető általa és ezzel is kellően gyorsan feltölthető a készülék.

1 TB-os biztonsági mentőegység a Mate20 szériához

A szürke színű kiegészítő szövet borítású felső részt kapott, ráadásul cseppálló, így kisebb fröccsenő víz sem okoz problémát neki. A kiegészítő egyelőre kizárólag a Mate 20 és Mate 20 Pro okostelefonnal kompatibilis, a jövőben azonban további modellek is megkaphatják a támogatást. Sajnos egyelőre csak Kínában kerül piacra, nemzetközi megjelenésről nincs információ.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával