Kiegészítők

Megjelent a Huawei Color Band A2 Magyarországon

Hazánkban is nagyon népszerű volt a tavaly nyáron megjelent Huawei Color Band A1-es okoskarkötő, amelynek új kiadása is megjelent, ráadásul kijelző is került rá!

Huawei colr Band A2 okoskarkötő

Az új Huawei Color Band A2 okoskarötő külsőre szinte megegyezik az elődjével, azonban sokat fejlődött funkcionálisan. Került rá egy 0,96”-os OLED kijelző, amely érintőfelülettel is rendelkezik, így számos információt megjeleníthet rajta a tulajdonosa. Az A1-ből hiányzott a pulzusmérő szenzor, azonban a Color Band A2-be már belekerült, szóval sportolás közben folyamatosan nyomonkövethető a pulzus.

Huawei colr Band A2 okoskarkötő

A lépésszámlálás mellett megjeleníti a telefonra érkező hívásokat, értesítéseket, jelez a viselőjének, ha régóta inaktív és mozgásra van szüksége,  de segít akár a telefont is megtalálni. A beépített akkumulátorával a Huawei azt ígéri, hogy a Color Band A2 okoskarkötő 1,5 óra töltéssel 9 napon keresztül lesz képes működni. Bluetooth 4.2-n keresztül androidos és iOS eszközökkel is kompatibilis, a Color Band A2-t képes kezelni a Huawei Health és a Huawei Wear alkalmazás is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei colr Band A2 okoskarkötő

A Huawei Color Band A2 okoskarkötő már megvásárolható Magyarországon, az ára nagyjából 15000 forint.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával