Hírek

Megjelent a Huawei monitorja Európában is

A Távol-Kelet után már Európában is megjelent a Huawei monitorja, így a notebookok és a routerek után újabb területen jelent meg a számítástechnika EU-s világában a kínai gyártó.

Huawei Display 23.8" monitor

Viszonylag egyszerűen csak Huawei Display 23.8” néven illeti a cég a  termékét, amely – nevéből is adódóan egy 23,8”-os számítógépes monitor. A FullHD felbontású panellel rendelkezik, ami képes az NTSC színtér 72%-os lefedésére, 1000:1 arányú kontrasztaránnyal rendelkezik. Ezen kívül a TÜV Rheinlandtól is megkapta a hitelesítést a kékfényszűrő funkciója és a villogásmentes működése is, ezekkel tudja kímélni a felhasználó szemét.

Huawei Display 23.8" monitor

Itt is megjelenik a FullView márkanév, ugyanis rendkívül keskeny kávát kapott a monitor. A két oldalt, illetve felül mindösszesen 5,7 mm vékony a kijelző keret, alul is éppen csak hogy egy nem túl vastag csík húzódik végig. A talpán álló monitor -5° és 22° között dönthető előre-hátra. Ezenkívül VESA 100 kompatibilis, így megfelelő tartóval falra is szerelhető.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Display 23.8” monitor hátoldalán 1 VGA és 1 HDMI csatlakozó található, így lehetőség van hozzá digitális és analóg bemeneten át is csatlakozni. A csatlakozóban a tápkábel mellett 1,5 méter hosszú HDMI kábel is megtalálható.

Huawei Display 23.8" monitor

A monitor az Európai Unióban többek között Németországban jelenik meg elsők között. Náluk márius 17-től vehető meg, addig előrendelhető. A termék ajánlott fogyasztói ára 159 euró (kb. 60 ezer forint). A Huawei német oldalán előrendelők azonban egyrészt kuponkóddal kaphatnak rá 30 euró kedvezményt, valamint lehetőség van kétféle csomagajánattal is előrendelni. Az egyik bundle esetén a Huawei WiFi AX3 (Quad) routert lehet mellé kérni 19,9 euróért, a másik ajánlatnál pedig a Huawei MateDock 2 adaptert, 14 euróért.

Egyelőre nincs információ arról, hogy a Huawei monitorja Magyarországon elérhetővé válhat-e a közeljövőben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával