FrissítésFunkciókHírek

Huawei-ek is megkapják a GPU Turbo funkciót

A Honor legutóbbi sajtóeseményén két telefon mellett debütált az új GPU Turbo funkció, amelyet hamarosan Huawei telefonok is megkaphatnak.

A GPU Turbo egy olyan algoritmus, amely segíti a hardvert és az EMUI-t még hatékonyabban dolgozni, a Honor belső mérései alapján ez akár 60%-os teljesítmény növekedést és 30%-os energiafelhasználás csökkenést is jelenthet a telefon számára.

Az új Honor Play-en gyárilag megtalálható a GPU Turbo nevű funkció, míg más modellek frissítésként kapják meg. A Honor mellett a jövőben Huawei tulajdonosok számára is elérhető lesz.

GPU Turbo: lenyűgöző grafikai teljesítmény a Honor telefonoknak

A bemutatón annyi hangzott el, hogy a Huawei Mate és P széria készülékeire érkezik a GPU Turbo, de konkrét készülék lista ekkor nem érkezett. Ezt követően a vállalat Kínában hirdetett béta tesztet, amelyre Huawei Mate 10, Mate 10 Pro és PORSCHE DESIGN Huawei Mate 10 tulajdonosokat keresnek.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ez azt jelenti, hogy a tavaly bejelentett Huawei Mate 10-szériából a három csúcsmodell megkaphatja a frissítést, mellette pedig – bár nincs bejelentve, a többi Kirin 970-es modell, mint a P20 és a P20 Pro esetében is várható a grafikus teljesítményt javító opció. Hogy milyen korábbi modellek kapják meg a frissítésként érkező GPU Turbo módot, arról nincs információ még, de jó jel, hogy a Honor 9i (2018) modellben lévő Kirin 659-es nagyon sok telefonban használta a Huawei (P Smart, Mate 10 Lite, P20 Lite), szóval elképzelhető ilyen irányú támogatás is a jövőben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával