Kiegészítők

Huawei-eket fertőtlenít és tölt vezeték nélkül egyszerre ez a kütyü

Mostanában nagy a hangsúly a fertőtlenítésen, éppen ezért érdekes az Ansbabe nevű, kifejezetten Huawei-ekhez fejlesztett kiegészítője, amely nem csak vezeték nélkül tölti a telefont, közben fertőtlenít is.

Huawei-eket fertőtlenít és tölt vezeték nélkül egyszerre ez a kütyü

Az egyébként nem túl beszédes nevű Ansbabe ANS-ZY-C-001 egy Huawei HiLink integrációval rendelkező vezeték nélküli töltő képes feltölteni a Huawei kompatibilis okostelefonjait (Mate 20 Pro, P30 Pro, Mate 30 Pro és P40 Pro), azonban amíg az töltődik, addig egyúttal sterilizálódik is.

Az Ansbabe terméke az UV technológiát használja a fertőtlenítéshez. Többféle megoldás van arra, hogy tárgyakat fertőtlenítsünk, alkoholos törlés, ózonos kezelés, illetve ilyen az UV sugárzás is, amely károsítja az élőlények, így a vírusok és baktériumok DNS-ét, ezzel elpusztítva azokat.

Huawei-eket fertőtlenít és tölt vezeték nélkül egyszerre ez a kütyü

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hazánkban még kevésbé ismert a HiLink kompatibilitás, azonban a jövőben ez változhat. Ennek segítségével a Huawei telefonokra letöltött AI Life alkalmazásban megjelenik a kiegészítő és onnan vezérelhető akár a töltés, akár a fertőtlenítés. Az EMUI 10.1-be érkező új vezérlőpanel funkcióval pedig valószínűleg már alkalmazás sem kell ehhez.

Új kezelőpanel kerül az EMUI 10.1-be

Érdekesség, hogy a koronavírus járvány miatt a gyártó aktívan kommunikálja, hogy nem csak telefont lehet fertőtleníteni az UV-s megoldással, hanem képes a szájmaszkokat is kezelni, ehhez főleg jól jön a telefonról vezérelhetőség. Kínában a Huawei saját webshopjában, a Vmall-on már régóta elérhető a kiegészítő, bár ott a szájmaszk hordás is régi szokás, járványtól függetlenül. Ha valaki itthon szeretne beszerezni egy ilyen terméket, sok opciója nincs, hazai kereskedők nem vették fel még a kínálatba. A TomTop webshopjában elérhető a termék ingyen szállítással, jelenleg 57,99 dolláros áron, ez a jelenlegi árfolyamon számolva kb. 19 ezer forint. Hogy ez sok, vagy kevés-e, az nyilván relatív, több irányból is nézhető. Egy sima telefon sterilizáló UV-s doboz ára kb. 30 dollár, viszont ez nem fogja tölteni közben a telefont. A Huawei vezeték nélküli töltője itthon kb. 14-15 ezer forint, így tehát ha külön-külön vesz valaki töltőt és sterilizálót, azzal olcsóbban nem jön ki.

Itt érheted el az Ansbabe telefon töltőt és fertőtlenítőt

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával