FunkciókHírek

Új kezelőpanel kerül az EMUI 10.1-be

Eszköz kezelőpanelt kap az EMUI 10.1, amivel könnyebben vezérelhetők lesznek a környezetünkben lévő termékek, ezzel bővíti a Huawei az IoT támogatást készülékein.

Új kezelőpanel kerül az EMUI 10.1-be

Az angolul “Multi-Device Control Panel” funkció lényege, hogy az EMUI 10.1-ben lentről felfelé bármikor felhúzható egy vezérlőpanel, amivel elérhetők és vezérelhetők a csatlakoztatott kiegészítők, IOT termékek.

A vezérlőpultról lehetőség lesz kezelni a Huawei Sound X-et, a MatePad Pro tabletet, a Matebookokat, illetve a Huawei Vision okostévét, ezenkívül pedig a HiLink támogatású kiegészítőket, amelybe nem csak a FreeBuds 3 tartoik bele, hanem például azon, más gyártóktól származó kiegészítők, amelyek HiLink integrációt kaptak. Jelenleg Európában ilyenek még nem igazán érhetők el (2020. második felére várható ilyen termék az EU-ban a korábbi bejelentések alapján), Kínában azonban több tucat eszköz van, így például fogkefék, olvasó- és éjjelilámpák, párásítók és egyéb megoldások.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hasznos funkciója a vezérlőpanelnek, hogy egyes alkalmazásokba is intergálva lesz, ezzel például az új MeeTime alkalmazásban videótelefonálás közben egy egyszerű mozdulattal továbbíthatjuk azt a Huawei Vision tévére, aminek segítségével egy pillanat alatt válthatunk képet a telefonról a tévére, ott folytatva a videótelefonálást.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával