Kiegészítők

Huawei Freebuds 3i: új ANC headset kedvezőbb árral

A Freebuds 3  az IFA-n debütált, most pedig itt van belőle a Freebuds 3i verzió, ami olcsóbb, viszont több fontos funkció megmaradt benne.

Huawei Freebuds 3i: új ANC headset kedvezőbb árral

Az új Huawei Freebuds 3i is aktív zajszűréssel érkezik, három mikrofon segítségével csökkenti a környezeti zajt telefonbeszélgetés során.  A fülhallgató párok kialakítása csak a szárakat tekintve hasonlít a Freebuds 3-hoz, ugyanis az újdonság gumihangos megoldást kapott a hallójáratba illesztéshez.

A Freebuds 3 i töltőtokja is inkább a korábbi Freebuds Lite-hoz hasoló, hiszen egy lapos tokot kapunk, amelybe fektetve helyezhetők be töltésre a fülhallgató párok. A tok felnyitásakor a headset automatikusan bekapcsol és csatlakozik a Huawei telefonokhoz.

Huawei Freebuds 3i: új ANC headset kedvezőbb árral

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egyetlen feltöltéssel 3,5 óra zenehallgatás érhető el, míg a töltőtok további 14,5 órányi üzemidőt biztosít mellé. Egyelőre csak fehér színben érhető el a Freebuds 3i, amelybe belekerült az érintésérzékeny vezérlés, viszont kimaradt a vezeték nélküli töltés, helyette csak USB-C-n keresztül, vezetékesen tölthető fel. Bár Bluetooth 5.0 támogatás van, a Kirin A1 audio chip elképzelhető, hogy nem került bele, erre utal az, hogy a Huawei sehol sem említi ennek meglétét a Freebuds 3 i esetén.

Huawei Freebuds 3i: új ANC headset kedvezőbb árral

Az új Huawei Freebds 3i május 15-től érhető el az EU-ban, 119 eurós áron, egyelőre hazai elérhetőségről és árról nincs még információ.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával