Akció

Jön a Huawei Freebuds 4i Magyarországra

A Huawei Magyarországra hozza az új Freebuds 4i headsetet, amely kifejezetten jó áron érkezik.

Huawei Freebuds 4i headset

Az új TWS headset a Freebuds Próhoz hasonló külsővel jön hazánkba, a töltőtok lekerekített formáját Izland fekete homokos strandja ihlette, ahol a súrlódás évezredek alatt lekerekített, lapos kavicsok millióit hozta létre. A fülhallgatók gumiharangos kialakítást kaptak, háromféle harangmérettel.

Az aktív zajszűrés mellé nagyobb, 55 mAh akkumulátor tartozik, ami az elődhöz képest jelentős üzemidő növekedéssel is jár, akár 10 óra zenehallgatás érhető el, plusz az 5 wattos töltéssel hamar feltölthető a headset. A Freebuds 4i headset természetesen nem csak Huawei eszközökkel használható, más androidos és iOS telefonnal, tablettel, valamint Windows és MacOS rendszerű számítógéppel, notebookkal is kompatibilis és teljeskörűen használható.

Huawei Freebuds 4i ANC headset teszt

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Freebuds 4i ANC headset teszt

A Huawei Freebuds 4i április elejétől vásárolható meg a hivatalos viszonteladóknál. Pontos megjelenési dátumot. nem adott közre a Huawei. Elsőnek a fehér színű verzió érkezik, azonban várhatóan már áprilisban megjelenik a fekete verzió, míg májusra, az Anyák napja kapcsán megérkezik a piros kiadás is belőle.

Az aktív zajszűrésre képes headset ajánlott fogyasztói ára bruttó 29 990 forint, érezhetően olcsóbb, mint más európai országban, illetve közel ugyan annyi, mint amennyiért most az elődje, így kifejezetten jó vételnek számít. Április 8-tól egy nyitókampányban értékes ráadás ajándék is jár a headset vásárlóinak, erről itt írtam.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával