Hírek

Huawei Galéria fotópályázat 2019 július eredményhirdetés

Lezajlott a Huawei Galéria Hónap fotója pályázat júliusi fordulója, megvannak a nyertesek!

Rendkívül sok nevező volt a Huawei Galéria csoportban a július havi nyereményjátékban. A “Vizes kalandok!” téma sokakat inspirált és osztották meg szebbnél szebb fotóikat, amelyeket Huawei okostelefonnal készítettek.

Csatlakozz a Huawei Galéria csoporthoz!

Huawei Galéria hónap fotója verseny 2019. július

A fotópályzaton a közönségdíjat az a kép kapja meg, amely a legtöbb reakciót kapja, azaz like-ot és a többi reakciógombot a felhasználóktól.

Huawei Galéria fotópályázat közönségdíj 2019. július

Jelentős fölénnyel, Pásztor László fotója kapta a legtöbb kedvelést, 378-at. A Huawei P20 Pro okostelefonjával készítette ezt a lenyűgöző fotót.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Galéria fotópályázat közönségdíj 2019. július

Huawei Galéria fotópályazat legjobb kép 2019. július

A zsűri is értékelte a sok pályamunkát, nem volt egyszerű helyzetünk, mert nagyjából egy tucat fotónak is odaadtuk volna a legjobb kép címét, annyira jól ellőtt pillanatok voltak.

Végül hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy Kemény Tamás fotója a hónap legjobb képe, amelyet a Huawei P10 okostelefonjával készített.

Huawei Galéria fotópályazat legjobb kép 2019. július

Ezúton is szeretnénk gratulálni Lászlónak és Tamásnak a júliusi sikerességükhöz és köszönjük az összes résztvevőnek aki képet töltött fel, szavazott, vagy akár csak véleményezte komment formájában az alkotásokat!

Huawei Galéria fotópályázat 2019. augusztus

A fotópályázat folytatódik augusztus hónapban is, továbbra is várjuk a nagyszerű képeket. A júliusi pályázat témáját és részleteit itt találhatjátok meg.

Huawei Galéria hónap fotója verseny 2019. augusztus

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával