Hírek

Huawei Galéria hónap fotója verseny 2019. augusztus

Meghirdetjük az Huawei Galéria Hónap fotója pályázatot 2019 augusztusban is, amelyben a Huawei okostelefonokkal készült képekkel lehet nevezni.

Huawei Galéria hónap fotója verseny 2019. augusztus

A pályázat célja, hogy a Huawei Galéria mobilfotós csoportba még több szemkápráztató telefonnal készült kép kerüljön, ezzel szolgálva megfelelő alapot azon felhasználóknak, akik szeretnék vásárlás előtt látni, hogy milyen képet készít egy-egy telefon, vagy csak szívesen néznének gyönyörű mobilfotókat.

Huawei Galéria fotópályázat 2019 július eredményhirdetés

A pályázatot minden hónapban meghirdetjük és havonta új témában várjuk a fotókat. 2019. augusztus témája: Napos oldal

Hogyan lehet részt venni?

  1. Légy tagja a Huawei Galéria Facebook csoportnak
  2. Tölts fel a csoportba fotót, amit a Huawei készülékeddel alkottál
  3. A feltöltés során add meg a szövegben a telefonod típusát
  4. A szövegben add meg a #naposoldal hashtaget

Pályázni 2019. augusztus 1-31. között lehet. Eredményhirdetés: 2019. szeptember 1.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Minden poszt az adminisztrátorok engedélyével kerül ki a Huawei Galéria csoportba. A poszt törlésre kerülhet, amennyiben annak minőségét az adminisztrátorok nem találják megfelelőnek, nincs feltüntetve a telefon típusa, amivel készült (nem egyértelműen azonosítható, kereshető név megjelölések törlésre kerülnek, pl. M20P, P20P, Mate P20). A pályázatban csak azok vesznek részt, akik a poszt szövegében a #naposoldal hashtaget használják (egyéb hashtagek, nem helyes megnvezések, pl. #napioldal, #naposoldalon nem vesznek részt a pályázatban) és a pályázat témájába (Napos oldal) illeszkedő tartalommal rendelkezik. Egy bejegyzésben kizárólag egy darab fotóval lehet nevezni.

Nyertes megállapítása

Minden hónapban két nyertest fogunk hirdetni. Az egyik nyertest zsűri választja (a Huawei Galéria és a Huaweiblog szakmai stábja), a másik nyertes pedig közönség szavazatok alapján nyerhet, a képre érkezett legtöbb szavazattal.

A nyertes képeket közzétesszük a HuaweiBlog.hu blogon és annak további social media felületein, a készítő nevének feltüntetése mellett.

A teljes részvételi szabályzatért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával