Hírek

Huawei Galéria fotópályázat 2019 június eredményhirdetés

Lezajlott a Huawei Galéria Hónap fotója pályázat júniusi fordulója, megvannak a nyertesek!

Rendkívül sok nevező volt a Huawei Galéria csoportban a június havi nyereményjátékban. A “Kisütött a nap!” téma sokakat inspirált és osztották meg szebbnél szebb fotóikat, amelyeket Huawei okostelefonnal készítettek.

Csatlakozz a Huawei Galéria csoporthoz!

Huawei Galéria Hónap Fotója - 2019 június

A fotópályzaton a közönségdíjat az a kép kapja meg, amely a legtöbb reakciót kapja, azaz like-ot és a többi reakciógombot a felhasználóktól.

Huawei Galéria fotópályázat közönségdíj 2019. június

Jelentős fölénnyel, Szőllősi Gábor fotója kapta a legtöbb kedvelést, kereken 500-at. A Huawei Mate 10 Pro okostelefonjával készítette még januárban észak Svédországban ezt a lenyűgöző fotót.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Galéria fotópályázat közönségdíj 2019. június

Huawei Galéria fotópályazat legjobb kép 2019. június

A zsűri is értékelte a sok pályamunkát, nem volt egyszerű helyzetünk, mert nagyjából két tucat fotónak is odaadtuk volna a legjobb kép címét, annyira jól ellőtt pillanatok voltak.

Végül hosszas tanakodás után úgy döntöttünk, hogy Sacalis Szilárd fotója a hónap legjobb képe, amelyet a Huawei P30 Pro okostelefonjával és annak 5x-ös optikai zoomjával készített.

Huawei Galéria fotópályazat legjobb kép 2019. június

Szilárd képe szinte tökéletes pillanatot örökít meg, mely pillanat alig pár tized másodperc lehetett, jó kompozícióban, épp megfelelő helyzetben, amikoris az ugró mintha pont a napot akarná megfogni. A fotó minősége is remek, főleg hogy 5x-ös zoommal készült. A fotóján látszik a tudatosság, tehát hogy a fotó nem így sikerült, hanem így szerette volna elkapni – mondta Rézműves Zsolt, mobilfotós, a zsűri tagja.

Ezúton is szeretnénk gratulálni Gábornak és Szilárdnak a júniusi sikerességükhöz és köszönjük az összes résztvevőnek aki képet töltött fel, szavazott, vagy akár csak véleményezte komment formájában az alkotásokat!

Huawei Galéria fotópályázat 2019. július

A fotópályázat folytatódik július hónapban is, továbbra is várjuk a nagyszerű képeket. A júliusi pályázat témáját és részleteit itt találhatjátok meg.

Huawei Galéria hónap fotója verseny 2019. július

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával