Kiegészítők

Új Wi-Fi 6+ mesh routert mutatott be a Huawei

A Huawei új mesh router rendszert jelentett be, amely egyszerűen csak H6 terméknévvel kerül piacra.

A Huawei új mesh router rendszert jelentett be, amely egyszerűen csak H6 terméknévvel kerül piacra.  Az új, WS8000-10 típusszámmal rendelkező router szülő eszköze (a fő router) négymagos 1,4 GHz-es Gigahome chipet kapott, 256 MB RAM-mal és 256 MB háttértárral. Hat darab Gigabit Ethernet port, egy Gigabit WAN port és egy Gigabit IPTV port is megtalálható rajta. A fogyasztása 12 watt alatt marad.  A router Harmony OS-t futtat, vezeték nélküli hálózatokat 2,4 és 5 Ghz-es sávban is képes létrehozni, támogatva a 802.11 ax/ac/n/a/b/g szabványokat, kicsit közérthetőbb nevén többek között a Wi-Fi 5 és a Wi-Fi 6 hálózatot is.  A kiegészítő routerekbe 1,2 Ghz-es Dual-Core chip, 128 MB RAM és ROM került.  A mesh routerek beüzemelését és paramétereinek szabályozását a Huawei AI Life appon keresztül lehet elvégezni, okostelefonról.   A fő eszközhöz több különálló kiegészítő router kapcsolható, ezáltal teljes házak lefedése biztosítható és akadásmentesen válthatnak a különböző routerek között a WiFi eszközök.

Az új, WS8000-10 típusszámmal rendelkező router szülő eszköze (a fő router) négymagos 1,4 GHz-es Gigahome chipet kapott, 256 MB RAM-mal és 256 MB háttértárral. Hat darab Gigabit Ethernet port, egy Gigabit WAN port és egy Gigabit IPTV port is megtalálható rajta. A fogyasztása 12 watt alatt marad.

A router Harmony OS-t futtat, vezeték nélküli hálózatokat 2,4 és 5 Ghz-es sávban is képes létrehozni, támogatva a 802.11 ax/ac/n/a/b/g szabványokat, kicsit közérthetőbb nevén többek között a Wi-Fi 5 és a Wi-Fi 6 hálózatot is.

A kiegészítő routerekbe 1,2 Ghz-es Dual-Core chip, 128 MB RAM és ROM került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A mesh routerek beüzemelését és paramétereinek szabályozását a Huawei AI Life appon keresztül lehet elvégezni, okostelefonról. 

A fő eszközhöz több különálló kiegészítő router kapcsolható, ezáltal teljes házak lefedése biztosítható és akadásmentesen válthatnak a különböző routerek között a WiFi eszközök.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával