Funkciók

HUAWEI Health+: előfizetéses fitnesz- és egészségügyi szolgáltatáscsomag

Elindul a HUAWEI Health+ előfizetéses szolgáltatás, amely még mélyebb sport és egészséges életmód funkciókat kínál majd a tagoknak.

A Health+, amely elsőnek Németországban és Olaszországban startol el. bétaként, hasonló, mint a FitBit Premium előfizetése. 

HUAWEI Health+: előfizetéses fitnesz- és egészségügyi szolgáltatáscsomag

A fejlettebb fitnesz és egészségügyi szolgáltatások között megtalálható például a “Stay Fit Plan” (Maradj fitt terv), amelyben a felhasználó megadhatja az edzésnapjait, az edzési célokat, valamint a kedvenc ételeket, ezek alapján pedig kap egy edzéstervet, sőt étkezési tervet is emlékeztetőkkel, amely segít a megfelelő időben, a megfelelő ételt fogyasztani, hogy az edzés utána a legsikeresebb legyen.

A Nutrition Analysis (Táplálkozási elemzés) funkciónál minden étkezésnél bevihetők a táplálkozási adatok, amelynek segítségével nagy pontosságú kalóriaszámlálás vezethető, így nem csak elégetett, hanem a bevitt kalóriák is követhetők.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Saját légzőgyakorlat rutin is létrehozható, amelyekkel fejleszthető a levegővétel, a stressz szint kezelése.

Jelenleg a Huawei Health+ csomagja nyilvános béta verzióban érhető el a német és az olasz piacon. Az összes Huawei viselhető eszközzel (órák, karkötők) működik. A Huawei Watch GT 3, Watch GT Runner, a Watch Fit 2 és a Band 7 vásárlásával a felhasználók 3 hónap ingyenes próba időszakot kapnak. A jövőben minden okosóra és okoskarkötő vásárló kap majd 1 hónap ingyenes próba lehetőséget a Health+ szolgáltatásokhoz.

Az előfizetés díja 7,99 euró lesz havi szinten, vagy köthető éves előfizetés is 59,99 euró. Így tehát a havi díj kb. 3100 forint, az éves pedig 23 000 forint lehet – ezek viszont egyelőre csak tervek, hiszen bétaként indult a program.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával