Funkciók

Végre! Rendes NFC-s mobilfizetés Huawei telefonokra

Végre van ismét teljes értékű mobilfizetési megoldás, amelyet a legtöbb hazai bankkártyával költség nélkül lehet használni!

A Curve Pay elsőként a Huawei eszközökre vált elérhető, egyaránt működik a HMS és GMS modelleken is érintéses mobilfizetésre.

Végre! NFC-s mobilfizetés HS
Curve Pay a Huawei telefonokra

Mi az a Curve?

A Curve egy brit fintech cég. A szolgáltatásuk lényege, hogy adnak egy olyan bankkártyát, amely mögött nem pénz, vagy bankbetét áll, hanem a felhasználó bankkártyái. Hogy könnyebben érthető legyen, a Curve alkalmazásban hozzá lehet adni a fiókhoz több különböző kártyát, így például a K&H, az OTP Bank, a Revolut és a többi itthon elérhető kártyát, majd utána elég, ha csak egy kártyát, a Curve-ét visszük magunkkal a fizetéshez. A Curve alkalmazásban kiválasztható, hogy melyik bankkártyáról költsön pénzt, sőt ha esetleg rosszat választanánk ki, akkor visszamenőleg is módosítható a pénzköltés, áttehető a költés másik kártyára.

Röviden tehát, ha van 3-4, vagy több banknál, fintechnél is bankkártyánk, úgy használhatjuk őket, hogy nem kell magunknál hordani őket, elég csak a Curve kártyája ehhez.

Curve Pay – kifejezetten Huawei tulajdonosoknak

Korábban csak Google Pay-t támogatott a Curve, amely ugye nem volt használható a HMS alapú telefonoknál. Október közepére azonban Magyarországon is elérhetővé vált a Curve Pay, ami lehetővé teszi az NFC-s mobilfizetést a Huawei telefonjain. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Curve-höz MasterCard és VISA kártyát egyaránt hozzáadhatók, akár üzleti-, vagy hitelkártyák is. Ezáltal gond nélkül lehet közel bármelyik magyarországi kártyával használni. Nem számít, hogy a felhasználó melyik banknál van, tudja használni a Curve-ön keresztül a kártyát mobilfizetésre.

Bár a Curve Pay célja elsősorban a HMS-es telefonok számára a mobilfizetés biztosítása, a GMS-es telefonokon is elérhető a szolgáltatás.

Curve Pay beállítási útmutató ide kattintva

A Curve Pay Magyarországon a Curve 2.85.1-es alkalmazás verziójával vált elérhetővé, amit az AppGallery-ből lehet letölteni.

Nem használsz még Curve-öt? Regisztrálj ide kattintva és 1%-os cashback-t (pénzvisszatérítést) kapsz egyes Curve költéseid után.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával