Kiegészítők

Huawei Mate 20 Lite gyári tokok

Megjelent Magyarországon a Huawei Mate 20 Lite okostelefon, amelyhez már a gyári védőtokokat is meg lehet vásárolni.

Huawei Mate 20 Lite gyári tokok

Huawei Mate 20 Lite TPU tok

A gyári szilikon tok egyszerű, áttetsző és vékony, nem rejti el a Mate 20 Lite szépségét, mellette védi a karcolásoktól a telefon hátlapját és oldallapját. Ez a legolcsóbb gyári védelem a készülékre.

Huawei Mate 20 Lite PC Case tok

A szilikon toktól eltérően a PC Case egy kemény műanyag tok, illetőleg ez már színezett, a telefon színeiben elérhető. Funkcionalitása hasonló, mint a szilikon toké, a hátlapot és az oldalsó keretet tudja védeni. A jobb oldalon a telefon nyomógombjainál teljes egészében ki van vágva a tok, így itt a gombokat nem fedi semmi.

Huawei Mate 20 Lite Wallet Cover tok

Ez egy flipes tok, azaz a kijelzőre simuló fedelet kapott, amelyet használat közben hátra lehet hajtani. A Wallet Cover nem tartalmaz “ablakot” a kijelzőre, azonban a flip belső részén található egy névjegykártya tartó rekesz. Ez is a telefon színeiben vásárolható meg.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Mate 20 Lite Smart Cover tok

A Smart Cover, azaz “okostok” olyan, a kijelzőre simuló flippel rendelkezik, amelynek szélső részén egy plexi található, ezen keresztül pedig különböző információkat jeleníthet meg a Mate 20 Lite kijelzője, mint például az idő, egyes értesítések, vagy éppen a bejövő hívások – ez utóbbit fel is lehet venni a tok felnyitása nélkül.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával