Kiegészítők

Kézzel varrott Noreve bőrtok a Mate 9-hez

A Mate 9 a Huawei új prémium csúcskészüléke, amely december 9-től vásárolható meg Magyarországon. Ehhez találtam ezúttal minőségi, kézzel varrott tokokat, amelyeket imádni fognak az újdonsült tulajdonosok.
A Noreve márkáról van szó, egy francia gyártó, amely nem Kínában, hanem itt az EU-ban gyártja a kiegészítőket. Ráadásul az okostelefonra készült védőtokok is kézzel készülnek, vásárlás előtt pedig rendkívül széles választékból lehet válogatni, hogy milyen anyagokból készüljön a tok.

A Huawei Mate 9-hez készült flip tok kétféle külsővel érhető el, van amelynek oldalra nyílik a flipje, illetve van, amelynek lefelé.

huawei-mate-9-noreve-vertical-flap-bor-tok

Miután eldöntöttük, hogy a kettő közül melyik a kényelmesebb a Mate 9 készülékünkhöz, jön a nehezebb választás, megtalálni, hogy pontosan milyen bőrből készüljön a tok. Elérhető egy darab műbőr opció, mellette pedig 14 különböző valódi bőr kiadás, különböző mintázattal, festéssel, vagy varrással.

A bőr mintázata mellett választani lehet színeket, csak az alap bőr kivitelnél 12 árnyalat érhető el. A telefontok belseje alapból fekete, azonban plusz pénzért ezt is megváltoztatják, itt összesen 34 árnyalatból választhatunk. A kiválasztás végén kérhetünk műanyag, vagy fém övcsipeszt is, valamint ajándék csomagolást – ha nem saját célra készül a tok.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

huawei-mate-9-noreve-horizontal-flap-bor-tok-1

A Mate 9 vertikális flippel rendelkező Noreve tokja 45 euró, míg a horizontális flippel rendelkező modell 50 euróba kerül. Ezek 14-16 ezer forint közötti összegeket jelentenek, tulajdonképpen ennyibe kerül a gyári hátlapvédő cover is a Huawei-től flip nélkül, ehhez viszonyítva tehát nem is annyira drága a Noreve tokja, ha pedig a Mate 9 magyarországi árát nézzük, akkor szintén nem mondhatjuk, hogy nagyon drága.

További Huawei modellekhez is lehetőség van Noreve tokot vásárolni. Bár Franciaországból jön, a szállítás ingyenes, illetve egyes kiegészítőknél egy munkanapos kiszállítást ígér a gyártó.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával