Hírek

HUAWEI MateBook E Go: Snapdragonnal és Windows 11-gyel

Újabb 2-in-1 eszközt jelentett be a HUAWEI, ez a Matebook E Go nevű modell, amely már Windows 11-gyel, valamint a Qualcomm Snapdragon 8cx Gen3 processzorral érkezik.

HUAWEI MateBook E Go: Snapdragonnal és Windows 11-gyel

Az új tablet-notebook modell 12,35”-os 2,5K (2560×1600) felbontású kijelzőt kapott, 120 Hz-es képfrissítési rátával, P3-es színtér lefedettséggel, valamint AE-1 professzionális színpontossággal.

Ez a HUAWEI modell is rendelkezik alacsony kékfény kibocsátásra és villogásmentességre vonatkozó TÜV hitelesítéssel, valamint 4×4 MIMO antenna csoporttal, amely a megfelelő WIFI képességeket biztosítja.

A készülékházban a Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 3 processzor található meg,  ami mellé 8, vagy 16 GB RAM kerülhet, a háttértár pedig 128, vagy 512 GB lehet. Az akkumulátor 45,84 Wh kapacitású, amelyet 65 wattos gyorstöltővel lehet táplálni. Videónézésre 14,1 órát, irodai használatra pedig 7,1 órát ígér a MatePad E Go telepe.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Windows 11-gyel jöhet a HUAWEI Matebook E Go

A készülék előlapján van egy 8 megapixeles kamera, míg hátulra egy 13 megapixeles szenzor került. A tablet támogatja a WiFi 6-ot, a Bluetooth 5.1-et, kapott négy mikrofont és két hangszórót.

A billentyűzetes tokkal tabletből notebookká varázsolható, illetve támogatja az M-Pencil érintőceruzát, amely segítségével rajzolni is lehet a kijelzőre. Az eszköz 710 grammos tömegével és 7,68 mm-es vékony kialakításával ideális utazás közben is.

A Matebook E Go egyelőre csak Kínában kerül piacra, nem tudni még, hogy nemzetközi környezetben megjelenik-e.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával