Akció

Huawei Nova 5T magyarországi ár és vásárlás

Ahogy írtunk róla, Magyarországon is megjelent a Huawei Nova 5T, amely már meg is vásárolható a hivatalos partnereknél.

Csendben, nagyobb felhajtás nélkül került be a magyar piacra a Huawei Nova 5T okostelefon, amely rendkívül megnyerő külsővel és erős felsőkaregóriás hardvert kapott, hozzá pedig korrekt árcímke is jár.

huawei Nova 5T

A hivatalos kiskereskedelmi partnereknél a Huawei Nova 5T okostelefon 159 999 forintos áron jelent meg, lila, óceán kék és fekete színben, 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral (memóriakártyával nem bővíthető).

Hol érdemes Huawei-t vásárolni?

A szolgáltatói kínálatban is megjelent a Nova 5T modell. A Telekom is Dual SIM kiadásban árulja, a feket és óceán kék árnyalat érhető el, két év hűséggel Mobil M díjcsomag + 3 GB mobilinternet esetén 112 640 forintba kerül a készülék ára, viszont előfizetés nélkül, Domino feltöltőkártyás csomagban és listaáron is igazán kecsegtető a 147 730 forintos ár, hiszen ez érezhetően olcsóbb, mint a kártyafüggetlen piacon láható ár, pedig ugyan úgy hálózati zár nélkül, két kártyás kiadásban érhető el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Magyarországra érkezett a Huawei Nova 5T

A Vodafone szintén Dual SIM kiadást kínál, azonban csak az óceán kék árnyalat ot lehet megvásárolni a szolgáltatónál. Red Live csomagban, 2 év hűséggel a 153 090 forintos készülékár annyira ne kecsegtető ahhoz képest, hogy a konkurensnél, vagy a kiskereskedelmi viszonteladóknál mennyibe kerül a készülék előfizetés nélkül. A feltöltőkártyás ajánlat még rosszabb, 193 690 forint.

A Huawei Nova 5T ára a kiskereskedelmi partnereknél nem vészes, cserébe pedig kellemes, extravagáns külsővel rendelkező készüléket lehet kapni, amely kellő erőtartalékkal rendelkezik a jövőbe is.

Megszereztük az EMUI 10 frissítési ütemtervet

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával