Hírek

Magyarországra érkezett a Huawei Nova 5T

Megjelent Magyarországon is a Huawei Nova 5T, amely felsőkategóriás hardverével, AI-val tűzdelt sokkamerás rendszerével és rendkívül látványos külsejével szeretne hódítani.

Huawei Nova 5T

Magyarországon az első Huawei márkájú okostelefon a Nova 5T, amely kijelzőbe vágott lyukkal rendelkezik és ebben található meg az előlapi kamera. A képernyő 6,26”-os átlóval rendelkezik és LCD panelre épül, 96%-os NTSC színlefedettséggel, 2340×1080 képpontos felbontással. A bal felső sarokba van beágyazva a kamera ami 32 megapixel felbontású és fixfókuszos.

Vizuálisan igen különleges a hátlapi üveg borítás. A fekete és az óceánkék sem néz ki rosszul, de a lila a legszebb, az apró, csak bizonyos szögekből látható NOVA logóval és a színátmenetével. A hátlap felső részén nagy kamera sziget, amely összesen négy különböző kamerát kapott. A főkamera 48 megapixel felbontással bír, mellé 16 megapixeles széleslátószögű szenzor került, ezen kívül van egy 2 megapixeles kamera a makró és egy másik 2 megapixeles a bokéh fotók elkészítéséhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

huawei Nova 5T

A hátlap alatt 3750 mAh kapacitású akkumulátor található, ami 22,5 wattos SuperCharge sebességgel tölthető fel, vezeték nélküli töltési lehetőség nem áll rendelkezésre. A Huawei Nova 5T okostelefon 802.11ac WiFit is támogat, 5 GHz-es sávon, illetve Bluetooth 5.0 is került bele. Természetesen Dual SIM-es modellként forgalmazza a kártyafüggetlen piacon azt a Huawei, két nano SIM kártya kerülhet bele, microSD, NM card azonban nem.

A telefon belsejében a Kirin 980-as SoC található meg maximális 2,6 GHz-es órajellel,720 MHz-es Mali-G76-os GPU-val és dupla NPU mesterséges intelligencia egységgel. Az SoC-t 6 GB RAM és 128 GB háttértár egészíti ki, utóbbi tovább nem bővíthető később.

Érdekesség, hogy a Huawei Nova 5T okostelefon ujjlenyomat olvasója a készülék bekapcsológombjába lett integrálva, a márkánál ez a második eset, hogy ezt a megoldást használják, az első a Mate X volt.

Google Play Szolgáltatások támogatásával és Google Play áruházzal érkezik Magyarországra a Nova 5T, Android 9.0 rendszerrel, valamint EMUI 9.1-es felhasználói felülettel.

A Huawei Nova 5T 2019 október végétől megvásárolható Magyarországon, árakról itt írtunk.

Huawei Nova 5T magyarországi ár és vásárlás

Hol érdemes Huawei-t vásárolni?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával