Hírek

Huawei Nova Y60: új belépőszintű telefon Androiddal

Új Huawei telefon debütált, a Nova Y60, amely Kínán kívül, a nemzetközi piacokon is debütál.

Az új készülék ötvözi a korábbi Nova és az Y sorozatot is, egy jobban felszerelt belépőszintű készüléket kínálva. A Nova Y60-as modell fekete és zöld színű hátlappal kerül piacra, 6,6”-os képátlóval rendelkező kijelzővel, amely 720×1600 képpont felbontású TFT LCD panelre épül. Felül belógó notchon található a szelfi kamera.

Huawei Nova Y60: új belépőszintű telefon Androiddal

A hátoldalon a Huawei P40 Lite-hoz hasonló kamera sziget található meg, amely tartalmaz egy 13 megapixeles főkamerát, egy 5 megapixeles ultra-széles látószögű kamerát és egy 2 megapixeles mélységélesség érzékelő egységet. Szelfizésekre 8 megapixeles kamera került a kijelző tetejére.

Huawei Nova Y60: új belépőszintű telefon Androiddal

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A készülék belsejében a MediaTek MT6765 SoC van, ezen kívül 4 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat kapott a Nova Y60, microSD bővíthetőséggel. A telefon elég nagy, 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, azonban csak 10 wattos töltést támogat.

Huawei Nova Y60: új belépőszintű telefon Androiddal

A telefon Android 10-zel jön, EMUI 11 felülettel, AppGallery-vel, ezen a modellen sem lesz Google támogatás. A készülék először Dél-Afrikában jelenik meg, kb. 60 ezer forintnak megfelelő összegért. Egyelőre nem tudni az Európai piacra érkezik-e az új modell.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával