Hírek

Huawei önvezető rendszer jöhet talán az AUDI autóiba

A Sanghai Auto Show keretein belül debütált sok új autó, a Huawei-hez kötődően az Alpha S és az SF5 típusok, de az Audi is több autót bemutatott.

A német prémiummákra a kínai rendezvényen mutatta be a Q5L, A7L és az A6 e-Tron modelljét, utóbbi a 700 km-t ígérő akkumulátorcsomagjával hívta fel magára a figyelmet.

Huawei önvezető rendszer jöhet talán az AUDI autóiba

A bemutatót követően Michael Hofmann, Az AUDI R&D (kutatás és fejlesztés) részlegének alelnöke adott interjút a média képviselőinek és felmerült a kérdés, hogy a vállalat részt vesz-e a Huawei Autonomous Driving Solution (ADS) projektjében. 

Az AUDI R&D alelnöke elárulta, hogy valóban megnézték a Huawei ADS megoldását és bár nem erősítette meg, hogy valóban együtt dolgoznak a jövőben, de sejtelmesen elmondta, hogy bármi megtörténhet a jövőben.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Che Dongxi kínai újságírónak lehetősége volt kipróbálni a Huawei ADS önvezetési megoldását Sanghajban, amely elmondása szerint nagyon jól működött a városi utakon. Ezt követően Su Qing, a Huawei intelligens vezetési termékekért felelős elnöke adott neki interjút és elmondta, hogy már van egy aláírt szerződésük egy nagy európai gyártóval, amely a jövőben bevezeti a Huawei ADS rendszert az autóiban – viszont nem nevezte még meg ezt a vállalatot.

Jó esély van tehát arra, hogy a Huawei ADS önvezető rendszer az AUDI autóiban is felbukkanhat a jövőben.

Itt a Huawei első elektromos autója

Plug-in hibrid SUV Huawei technológiával megpakolva

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával