Frissítés

Huawei P smart 2019 Android 10 és EMUI 10 frissítés

A Mate 20 Lite után a Huawei P smart 2019 is belépett az Android 10 és EMUI 10 frissítést kapó, középkategóriás modellek sorozatába.

Huawei P smart 2019 Android 10 és EMUI 10 frissítés

Az POT-LX1 10.0.0.134(C432E3R1P3) build számmal rendelkező frissítés elég nagy, 4,19 GB méretű, azonban megéri frissíteni, hiszen a legújabb rendszerverziót és funkciókat hozza el a felhasználók számára. Figyelem! Itt található 6 ok, amely esetén nem ajánlott frissíteni! 

Sokoldalú és lélegzetelállító felhasználói felület

  • Magazindizájn: A kényelmesebb és autentikus olvasási élmény érdekében magazin stílusú kialakítást kínál.
  • Morandi-színek: A hangsúlyos szürke árnyalatok kellemesebbé és kényelmesebbé teszik a képernyőt.
  • Animációk: Dinamikus, természetes hatású animációk az oldalak közötti váltáskor, az alkalmazások elindításakor és egyéb műveletek esetén.

Stabil és kiegyensúlyozott teljesítmény

  • GPU Turbo: Javítja a rendszer működésének gördülékenységét és stabilitását játékok esetén.
  • Phone Clone: Javítja a kapcsolatot és a klónozosái sebességet.

Még nagyobb fokú adatvédelem a biztonság érdekében

  • Hivatalosan jóváhagyott microkernel: A Huawei saját fejlesztésű microkerneljét használja, mely tanúsítottan a legbiztonságosabb kereskedelmi forgalomban lévő operációsrendszer-kernel.
  • Megosztott technológia: Javítja a biztonság más Huawei készülékekhez való csatlakozás, illetve az azokra való fájlátvitel és az azokon való adattárolás esetén.
  • Adatvédelem: Támogatja az alkalmazások futtatás közbeni elkülönösítését, mely lehetővé teszi a szabványosított alkalmazásjogosultság-kezelést, illetve nagyobb fokú adatvédelmet eredményez.

Még több móka a média és szórakoztatás terén

  • Alkalmazás-asszisztens célterület: Hozzáad egy célterületet az Alkalmazás-asszisztenshez, amely segítségével gyorsan hozzáférhetők olyan szolgáltatások, mint a játékgyorsítás és a “ne zavarjanak”.

A frissítés elsőnek csak egy kis célcsoportnak válik elérhetővé, amelyet a HiCare alkalmazáson belül, a Frissítések menüpontban lehet kezdeményezni. Az OTA frissítés csak később érkezik meg a készülékekre, így akinél nem jelentkezik még a frissítés, annak ez az oka.

Így frissülnek a Huawei telefonjai

FIGYELEM!

A Huawei figyelmeztet, hogy az EMUI 10 és az Android 10 még nem támogatott minden alkalmazás által! Itt soroltuk fel, hogy milyen problémák azok, amelyek előfordulhatnak és amiért meggondolandó az azonnali frissítés!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Van 6 probléma az EMUI 10 frissítéssel

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Dávidnak a Huawei Közösség csoportból.

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker