Frissítés

Van 6 probléma az EMUI 10 frissítéssel

A 2021. márciusi alkalmazás leállásokkal kapcsolatos hiba megoldásáért kattints ide!

Elindultak az EMUI 10 frissítések, azonban a Huawei maga is figyelmeztet, hogy egyes funkciók nem működhetnek még rajta, mert azokat nem támogatják az alkalmazások, vagy kiegészítők.

EMUI 10

FONTOS!

Ne telepítésd az EMUI 10-et még az első körben, ha a lenti felsorolás bármelyike problémát okozna számodra!

  1. Bizonyos banki alkalmazások nem kompatibilisek az Android 10-zel. Ez a probléma csak a kompatibilis alkalmazásverziók megjelenése után oldaható meg.
  2. Bizonyos azonnali üzenetküldési alkalmazások nem kompatibilisek az Android 10-zel, és problémák merülhetnek fel a képküldés közben. A probléma megoldásához indítsd újra az alkalmazást.
  3. A néma mód alapértelmezetten alkalmazásra kerül az azonnali üzenetküldési alkalmazások értesítéseire vonatkozóan, ha a frissítés telepítése előtt letiltásra került azok hangos és rezgő értesítései. Az értesítés módját igényeid szerint módosíthatod az alkalmazás beállításaiban.
  4. Az EMUI 10 frissítés lehetővé teheti az ikeralkalmazás számára az Üzenetek tartalmának elolvasását az olyan alkalmazásoknál, melyeknél engedélyezve van az Ikeralkalmazás funkció. A problémáa megoldásához tiltsd le, majd engedélyezd ismét az ikeralkalmazás funkciót.
  5. A képernyő bizonyos esetekben vibrálhat, amikor a PlayerUnknown’s Battlegounds (PUBG) című videójátékkal játszol. A probléma megoldásához állíts be egy nem HDR felbontást, és indítsd újra a játékot.
  6. A Samsung órák egy bizonyos idő után automatikusan lecsatlakoznak a telefonról. A probléma egy későbbi verzióban kerül kijavításra.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával