Hírek

Magyarországon is megjelenik a Huawei P Smart

Új, FullView kijelzős középkategóriás telefon érkezik Magyarországra, a Huawei P Smart, amely gyárilag Android 8.0 Oreót futtat.

A Huawei P Smart betömi azt a pici részt, ami a Huawei P10 Lite és a Huawei Mate 10 Lite mérete és ára között van, ráadásul számos olyan funkciót kínál a középkategróiában, amelyet sokan fognak szeretni.

Magyarországon is megjelenik a Huawei P Smart

Ez a harmadik FullView kijelzős modell Magyarországon, a Huawei Mate 10 Pro és a Mate 10 Lite után a P Smart is 18:9-es kijelzőt kapott 2160×1080 képpontos felbontással, amelyhez vékony kijelző káva is illeszkedik, a 2018-as trendeknek megfelelően. A megjelenítő felett a megszokott 8 megapixeles kamera szolgálja ki a szelfi igényeket.

A Huawei P Smart fém házba bújt, amely a Mate 10 Lite vonalvezetéséhez hasonló, azonban a kamera elrendezése a P-sorozatból öröklődött, ennek megfelelően a bal felső sarokban, egymás mellett van két darab szenzor. Az egyik 13 megapixeles, a másik pedig 2 megapixeles, utóbbi a boké mód jobb megvalósítását szolgálja.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A készülékház Magyarországon fekete, kék és arany kivitelben lesz elérhető. Előbbi két árnyalat esetében az előlapi keret fekete, az arany esetében pedig fehér lesz. A fém burkolat alatt 3000 mAh kapacitású akkumulátor található. Mellett a Mate 10 Lite-ból is ismerős Kirin 659-es nyolcmagos SoC, 3 GB RAM és 32 GB háttértár lesz elérhető.

A P Smart az első középkategóriás modell a Huawei kínálatában, amely már Android 8.0 Oreo és EMUI 8.0-val kerül piacra.

Megvennéd a Huawei P Smartot? Itt van minden infó a magyarországi megjelenésről!

Itt találod a gyári tokokat a Huawei P Smarthoz.

Nézd meg a Huawei P Smart képgalériánkat!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával