Frissítés

Huawei P10 Android 9.0 és EMUI 9 frissítés

A 2 éves Huawei P10 okostelefonra is elérhetővé tette a gyártó az Android 9.0 Pie és EMUI 9 frissítést!

Magyarországon is felbukkant a Single SIM-es Huawei P10 okostelefonok egy részén a legújabb szoftververziót tartalmazó kiadás. Az VTR-L09 9.0.1.164 (C432E1R1P9) frissítés 3,22 GB méretű és OTA rendszeren érkezett meg az első felhasználóknak, az elérhetőségért érdemes megnézni a HiCare alkalmazás Frissítés opcióját!

Huawei P10 Android 9.0 EMUI 9 frissítés

A frissítés Android 8.0-ról és EMUI 8-ról felfrissíti a készüléket az Android 9.0 Pie és EMUI 9 felületre, mellé pedig több funkciót hozzáad a készülékhez.

A P10 Android 9.0 és EMUI 9 changelogja

Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie alapján fejlesztett EMUI 9.0 megőrizte az alapvető Android jellegzetességeket, és azt vegyíti természetességgel és egyszerűséggel. Ez az új verzió csodálatos új technológiákat és leegyszerűsített folyamatokat tartalmaz, barátságosabb és lenyűgözőbb megjelenéssel. A továbbfejlesztett, intuitív kezelőfelület még nagyobb kényelmet biztosít munka közben és a hétköznapokban, védelmet biztosít az adatainak és segít Önnek jobban megérteni a digitális szokásait, illetve még másra is képes. Nagyobb büszkeséggel nem is adhatnánk az Ön kezébe az EMUI 9.0-t és reméljük, Önnek is örömöt és elégedettséget okoz. Megjegyzés:A frissítés telepítéshez szükséges idő függ az Ön készülékétől és a hálózattól.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

EMUI 9.0

Egyszerűen természetes

Intuitív dizájn Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése. A természet hangjai Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.

Hatékonyabb működés

Digitális egyensúly Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával. Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Funkcionalitás Az egykor nehéz folyamatok most villámgyorsak. Mostantól gyorsabban fizethet, megnyithat nagy képeket, és megoszthat fényképeket a WeChat használatával.

Frissítési tudnivalók: 1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról. 2. Azok a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-s verzióval, lehetséges, hogy nem fognak megfelelően működni a frissítés után. Ajánlatos ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra frissíteni a Google Play áruházban. 3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálatát, vagy kérjen segítséget a Huawei ügyfélszolgálati központjától. 4. A főképernyő elrendezése kicsit megváltozhat. 5. Ezt a rendszerverziót a HiSuite alkalmazásban lehet visszaállítani az EMUI 8.0 hivatalos verziójára. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatokat. További információkért kérjük, forduljon az ügyfélszolgálati forródróthoz.

A frissítés a 2019 februári Google biztonsági csomagot integrálja a rendszerbe.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Mihálynak a Huawei Közösség csoportból.

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával