Frissítés

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

A Mate 20 szériával startolt el az EMUI 9, amelynek alapjai az Android 9.0 Pie-ra épülnek, a szoftver pedig a korábbi készülékek közül is többre elérhető lesz.

Az IFA 2018-on jelentette be a Huawei az új EMUI 9-es szoftverkiadását, amelyet elsőnek a Huawei Mate 20 Pro és a Huawei Mate 20 kapott meg, ez a két modell már Android 9.0-val jelent meg gyárilag. A Huawei még ekkor bejelentette azt, hogy hamarosan további modellek számára is elérhető lesz a szoftver frissítés formájában.

EMUI 9.0

Mikor frissül a telefonom EMUI 9-re és Android 9.0-ra?

A Huawei megkezdte az Android 9.0 Pie frissítések kiküldését több modellre. 2019. első felében a különböző modellek EMUI 9.0 felülettel, majd júliustól már EMUI 9.1-gyel is frissülnek a korábbi 2017-es és 2018-as modellek.

Mely készülékek frissülnek EMUI 9-re?

Készülékek, amelyek már frissülnek Magyarországon:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Készülékek, amelyek frissítése hamarosan indul: 

  • Egyelőre nincs hivatalos bejelentés a többi készülékről, amelyre érkezik a frissítés. Ennek ellenére több modellre várható, amint hivatalos információ lesz, a lista frissül.

Nincs egyelőre hivatalos lista arról, hogy a Huawei mely további modellekre adja ki a frissítést, valószínűleg ilyen konkrét lista a jövőben sem fog kikerülni hivatalos forrásból, így elsősorban tippelni lehet. Ha egy modell nincs benne a cikkben, az nem jelenti azt, hogy biztosan nem lesz rá frissítés. A cikkbe csak azon Huawei modellek kerülnek be, amelyek frissítésének érkezését a Huawei megerősítette!

FONTOS! Ha elindul Magyarországon egy modell frissítése Android 9.0 Pie-ra, arról be fogunk számolni, ezen cikkeket mindig IDE KATTINTVA találod majd meg. Ezt a cikket is folyamatosan frissíteni fogjuk a legújabb információkkal, azonban ha egy készülék neve nem szerepel itt, az nem jelenti sem azt, hogy az sosem fog EMUI 9-et kapni, sem azt, hogy azért biztos, hogy a jövőben kapni fog. A Huawei nagyon ritkán kommunikálja csak előre Európában a konkrét frissítéseket, amely miatt nincs olyan megbízható lista, amely tartalmazná azt, hogy melyik telefon mikor kaphat frissítést.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával