Frissítés

Huawei P Smart Android 9.0 és EMUI 9.1 frissítés

A Huawei P Smart az első telefon, amely frissítésként kapja meg az EMUI 9.1-es rendszerverziót, ami a P30 szérián debütált, ráadásul már Magyarországon is elindult a frissítés.

Huawei P Smart Android 9.0 és EMUI 9.1 frissítés

A 2018 elején megjelent P Smart eredetileg Android 8.0-val került piacra, ez volt az egyik első Huawei középkategóriás modell, amely Oreóval debütált. Most pedig megkapta a következő főverziót, az Android 9.0 Pie-t. Érdekesség, hogy amíg a korábbi Huawei modellek Pie frissítései az EMUI 9.0-t tartalmazták, a P Smart az első telefon, amely már nem erre, hanem rögtön az EMUI 9.1-re frissül. A FIG-LX1 9.1.0.115(C432E5R1P3) szoftver 3,05 GB méretű és OTA frissítésként érkezik a telefonokra, azonban ha nem jelez frissítést a telefon, érdemes lehet a HiCare frissítés menüpontját megnézni.

A Huawei P Smart EMUI 9.1 changelogja

Az EMUI 9.1 megérkezett. Az Android Pie alapján fejlesztett EMUI 9.1 megőrizte az alapvető Android jellegzetességeket, és azt vegyíti természetességgel és egyszerűséggel. Ez az új verzió csodálatos új technológiákat és leegyszerűsített folyamatokat tartalmaz, barátságosabb és lenyűgözőbb megjelenéssel. A továbbfejlesztett, intuitív kezelőfelület még nagyobb kényelmet biztosít munka közben és a hétköznapokban, védelmet biztosít az adatainak és segít Önnek jobban megérteni a digitális szokásait, illetve még másra is képes. Nagyobb büszkeséggel nem is adhatnánk az Ön kezébe az EMUI 9.1-t és reméljük, Önnek is örömöt és elégedettséget okoz. Megjegyzés: A frissítés telepítéshez szükséges idő függ az Ön készülékétől és a hálózattól.

Egyszerűen természetes

A természet hangjai. Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.1 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hatékonyabb működés

Digitális egyensúly. Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával. Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Hangrögzítő Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.

Frissítési tudnivalók:

1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról. 2. Azok a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-s verzióval, lehetséges, hogy nem fognak megfelelően működni a frissítés után. Ajánlatos ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra frissíteni a Google Play áruházban. 3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálatát, vagy kérjen segítséget a Huawei ügyfélszolgálati központjától. 4. A főképernyő elrendezése kicsit megváltozhat. 5. Ezt a rendszerverziót a HiSuite alkalmazásban lehet visszaállítani az EMUI 8.0 hivatalos verziójára. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatokat. További információkért kérjük, forduljon az ügyfélszolgálati forródróthoz.

A frissítéssel települ a Google 2019. májusi biztonsági csomagja a rendszerbe.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Jenőnek a Huawei Közösség csoportból.

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom? Katt! 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával