Kiegészítők

Huawei P10 gyári tokok

A Huawei napról napra szebb és jobb kiegészítőkkel rukkol elő. Így van ez a Huawei P10 és P10 Plus duó esetében is, amelyekhet lenyűgözően szép gyári tokokat ad ki a brand!

Huawei P10 PC Case

Természetesen ehhez a modellhez is elérhető a legolcsóbb, áttetsző, műanyag hátlap védő, amely PC Case néven fut. Ez a hátlapot védi, elsősorban a karcolódásoktól.

Huawei P10 TPU Case

A fenti tokkal megegyező küllemet kapott a TPU Case, viszont ez már nem kemény műnyagból, hanem szilikonból készült, így rugalmasabb védelmet tud nyújtani.

Huawei P10 Mashup Case

Ez a tok hátlapot és az oldalsó éleket védi, előlapi flipet nem tartalmaz. Érdekessége, hogy egy mágneses rész került bele, így kompatibilis autós tartóra helyezve egyszerűen használható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A tok kétféle kivitelben érhető el, az egyik verzióra került ugyanis alulra egy bőr csík is, amely szerinte nagyon jól néz ki. Ez a kiegészítő a P10-re és a P10 Plusra háromféle árnyalatban lesz kapható, Sötétszürke, világosszürke és barna színben. A kiegészítő ára Magyarországon kb. 7000 forint.

Huawei P10 Smart Flip Cover

Természetesen nem maradhat okostok nélkül a Huawei P10 és P10 Plus sem! Ennek megfelelően ilyen darab is elérhető a gyártó kínálatában. A Smart Flip Cover szövet mintázattal rendelkezik és az előlap jobb oldali harmadára került az ablakos rész, ahol az információk megjelennek majd lecsukott állapotban. Természetesen ezzel is lehet majd becsukott állapotban is telefonálni. A Huawei P10 Smart Flip Cover ára Magyarországon nagyjából 10 ezer forint.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával