Kiegészítők

Huawei P20 Pro gyári tokok

A Huawei P20 Pro telefonhoz számos gyári kiegészítőt kínál a gyártó, amelyek szerencsére Magyarországon is megvásárolhatók lesznek.

Huawei P20 Pro PC Case

Kemény, műanyag tok, amely az üveg hátlapot védi a karcolásoktól, azonban ez a kiegészítő elég merev, nem olyan rugalmas, mint egy szilikon tok. Ennek ára kb. 4-5 ezer forint, ami elég borsos érte.

Huawei P20 Pro PC Case

Huawei P20 Pro TPU tok

A gyári szilikon tok már sokkal inkább lehet kedvező, hiszen ez rugalmas anyaggal védi meg a készülék oldalát és hátlapját a karcolásoktól, azonban ennek a gyári kiegészítőnek is magas az ára, ezért is 4-5 ezer forintot kérnek a hivatalos viszonteladók.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei P20 Pro Smart Cover okostok

Van a P20 Próhoz is flipes tok, amely ablakos felülettel rendelkezik. Ennek köszönhetően a kijelző jobb oldalán extra információk tudnak megjelenni a képernyőn anélkül, hogy felnyitnánk a tokot.

Ennek az ára meglepően jó a hátlapvédőkhöz képest, hiszen 4-6 ezer forint között mozog.

Huawei P20 Pro Car Case és Car Kit

VÉGRE! Magyarországra is behozta a Huawei az autós tartó tokot a P20 Próra. Ez egy sima hátlapvédő tok, amelynek belsejébe egy fémlap került, ennek segítségével használható autóban a hűtőrácsba illeszthető tartóval közösen. Önmagában a tok kb. 3-4 ezer forint körüli áron érhető el azoknak, akiknek a tartó része már megvan. A CF80-as Car Kit, amely tartalmazza a tokot és a tartót is, nagyjából 7-8 ezer forint körüli áron érhető el.

Huawei P20 Pro Car Case és Car Kit

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával