Akció

Hol érdemes a Huawei P20 Pro telefont megvenni?

Április 16-tal megjelent a Huawei P20 Pro okostelefon Magyarországon.

Huawei P20 Pro bemutató

A Párizsban bejelentett Huawei P20 Pro egy jelentős ugrás a 2017-es P10 Plus-hoz képest, a legjelentősebb változás a kamera technológiában van. A három hátlapi kamerájával akár 40 megapixeles képeket készít, 3x-os optikai és 5x-ös hybrid zoom használható, valamint elérhető a mesterséges intelligencia által vezérelt automatikus mód. A P20 Pro 2018 tavaszán a legjobb kamerával felszerelt okostelefon.

A Huawei P20 Pro a következő viszonteladóknál érhető el:

A Huawei P20 Pro modellre Prémium Szerviz szolgáltatás jár. Ez a 2 év jótállás mellé háztól-házig szolgáltatást biztosít, valamint az első 3 hónapban a kijelző vétlen sérülése esetén garanciális cserét nyújt. A Prémium Szervizhez regisztálni kell a készüléket a HiCare-ben. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Számos GSM bolt kínálja feltűnően olcsóbban a Huawei készülékeket, ezek vásárlása azonban nem ajánlott. Ezen üzletekben gyakran bolti jótállással árusítják az ismeretlen eredetű Huawei modelleket, amelyekre nem vonatkozik hazai gyártói támogatás és frissítéseket sem feltétlenül kap úgy, mint a magyar készülékek. Ezen készülékek addig olcsók csak, amíg nem hibásodnak meg.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával