Hírek

Huawei P30 Lite New Edition: középkategória felturbózva

Huawei P30 Lite New Edition néven érkezik a tavalyi középkategóriás modell felturbózott kiadása.

Huawei P30 Lite New Edition: középkategória felturbózva

A Huawei brit oldalán tűnt fel a P30 Lite New Edition névre keresztelt középkategóriás okostelefon, amely két lényeges eltérést mutat a 2019-es modellhez képest. Az új New Edition 6 GB RAM-mal szerelt, illetve 256 GB háttértárral van ellátva. Az eredeti modell 4 GB RAM-mal és 126 GB háttértárral jelent meg. A 6 GB RAM mindenképpen hasznos lehet hosszú távon, a 256 GB háttértár viszont inkább csak látvány, hiszen a készülék célközönségének jellemzően a 128 GB-os tárhely is bőven elégséges, persze akinek nem, mostantól lesz opció a nagyobb verzióra. A bővíthetőség nem marad el, akár 512 GB-os microSD kártyát is kezel a készülék.

A többi hardveres specifikáció nem változik, marad a 6,15”-os FullHD+ IPS kijelző, a Kirin 710 SoC, illetve a 3340 mAh kapacitású akkumulátor. A hátlapon továbbra is 48 megapixeles fő szenzor, 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és 2 megapixeles bokeh kamera áll rendelkezésre. A telefonon Android 9.0 és EMUI 9.1 fut gyárilag, teljeskörű Google támogatással.

Újdonságnak tekinthető még, hogy az eredeti éjfekete, gyöngyházfehér és pávakék mellett megjelent a Huawei P30 és P30 Pro egyik fő színverziója, a jégkristálykék is a P30 Lite New Edition palettáján.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A készülék egyelőre a brit Huawei weboldalon tűnt fel, arról nincs információ, hogy Magyarországon elérhető lesz-e az “újdonság” a jövőben.

Huawei P30 Lite teszt

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával