Kiegészítők

Huawei P40 Pro gyári tokok

A Huawei P40 Pro okostelefonhoz többféle gyári tok is elérhetővé vált Magyarországon, amelyek megvásárolhatók utólag a telefon mellé.

Huawei P40 Pro Clear Case

Ez egy teljesen átlátszó tok a P40 Pro modellhez, azonban nem rugalmas szilikonból, hanem merev műanyagból.

Huawei P40 Pro Clear Case

Huawei P40 Pro PU Case

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A PU Case a hátlapot és az oldalós keretet védi a P40 Pro telefonon, az előző szériához képest visszafotottabb módon. A PU anyagból készült tok hátoldalán keresztirányú mintázat fut végig. Hazánkban elsőkörben fekete és sötétzöld árnyalatban vált elérhetővé.

Huawei P40 Pro PU Case védőtok bemutató

Huawei P40 Pro PU Case

Huawei P40 Pro Silicone Case

Bár név alapján szilikon tok, azonban nem az a hagyományos TPU megoldásról van szó, hanem egy annál sokkal inkább minőségi megoldásról. A hátlapot védő tok külső borítású picit tapadós szilikon felületet kapott, míg a belső rész bőrhatással lett ellátva, hogy a készüléket is védje. A tok fekete mellett elérhető kék árnyalatban is hazánkban.

Huawei P40 Pro Silicone Case védőtok bemutató

Huawei P40 Pro Silicone Case

Huawei P40 Pro Smart View Flip Cover

Ez az úgynevezett ablakos, vagy okostok, amely előlapi flipjén egy nagyméretű, átlátszó felület van, ezen keresztül különböző információt tud megjeleníteni a telefon lecsukott állapotban is, így láthatjuk az időt, dátumot, lépésszámot és egyes értesítéseket is, de használható a zenelejátszó vezérlésére és hívás felvételre is. Hazánkban fekete és khaki színben vált elérhetővé elsőnek.

Huawei P40 Pro Smart View Flip Cover ablakos okostok bemutató

Huawei P40 Pro Smart View Flip Cover

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával