Kiegészítők

Megjött a Huawei Scale 3 okosmérleg Magyarországra

A Huawei Scale 3-mal megérkezett a vállalat okosmérlegeinek legújabb generációja Magyarországra.

Megjött a Huawei Scale 3 okosmérleg Magyarországra

Több mint 3 éve kapni “okosmérleget” Magyarországon a Huawei-től, az AH100-as típusszámmal ellátott modell jelent meg 2017 októberében hazánkban. Mivel az “okosmérlegek piacán” jelentősen kevesebb az innováció, így nincs is minden fél évben új modell belőlük, így az AH100 jelenleg is megvehető még, ráadásul most is bőven ellátja azt a feladatkört, amire kitalálták.

Megjött a Huawei Scale 3 okosmérleg Magyarországra

Az új, most megjelent Huawei Scale 3 alapfunkciói azonosak az AH100-hoz viszonyítva, viszont kibővültek a képességei. Egyrészt már Bluetooth 5.0 technológiát használ az új mérleg, viszont rendelkezik WiFi csatlakozással is, így lehetőség van akkor is továbbítani az adatokat a Huawei Health ökoszisztémába, ha közben a telefon nincs a közelben. Ezenkívül a Huawei adatlapja szerint 10 testindikátort képes figyelni a testtömegen kívül a Scale 3 (BMI index, testzsír-százalék, zsigeri zsír, vízizomtömeg, protein, csontban lévő ásványi anyag koncentrátum, visceláris zsír, alapanyagcsere sebesség, szívritmus, testvíz-százalék).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Megjött a Huawei Scale 3 okosmérleg Magyarországra

Mivel egy otthonban jellemzően nem egy ember él, ezért hasznos, hogy a Huawei Scale 3 mérleget 10 különböző Huawei ID-hoz lehet egyidőben csatlakoztatni és képes felismerni a különböző felhasználókat, amikor a mérlegre állnak. Ezen kívül van “vendég mód“, nem csak tömegre, hanem a többi adat elemzésére is.

Az új Huawei Scale 3 mérleg kifejezetten kellemes ajánlat, 9990 forintos ajánlott fogyasztói áron már elérhető több hivatalos Huawei viszonteladó partnernél is.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával