Hírek

A Huawei powerbankot ad az iPhone Xs-re várakozóknak

A világon sokfelé, így Szingapúrban is megkezdődött az új iPhone-ok előrendelése, illetve a várakozások az Apple Store-ok előtt. A Huawei segített a várakozóknak.

A Huawei powerbankot ad az iPhone Xs-re várakozóknak

Az Apple Store előtt többen sorbaálltak (volt aki már ült, feküdt, vegetált), hogy elsők között vegyék meg az iPhone Xs-t, vagy éppen iPhone Xs Max készüléket. A Huawei szingapúri részlege úgy gondolta, hogy segít a várakozóknak és a helyszínre küldtek több, Huawei pólóban feszítő munkatársat, akik kis csomagokat adtak a várakozóknak.

A papír borítékokban egy 10 000 mAh kapacitású SuperCharge kompatibilis külső akkumulátor volt, a csomagoláson ezzel az üzenettel:

Itt egy külső akkumulátor. Szükséged lesz rá.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A helyszínen kb. 200 darab külső akkumulátort osztogattak szét a Huawei munkatársai. Az aktivitással valószínűleg azt a labdát csapták le, hogy kiderült, az új iPhone Xs ára ugyan felfelé ment az elődhöz képest, ennek ellenére az akkumulátor kisebb lett benne, mint a tavalyi iPhone X-ben volt.

A Huawei ezen a téren egyébként úttörőnek számít, hiszen évek óta 4000 mAh kapacitású akkumulátort tesz a Mate-szériába, illetve már a P20 Pro modellben is ekkora telep van, ezzel pedig akár két napig is vígan használható a készülék. Ezen kívül 2 éve elérhető a SuperCharge, amivel kb. 20%-kal gyorsabban tölthető fel a támogatott Huawei telefon, mint az iPhone Xs azzal a gyorstöltővel, amit az Apple tulajdonosok csak külön tudnak megvásárolni a telefonhoz.

És ha ez még nem lenne elég, a Huawei Mate 20-széria érkezik október 16-án. Elképzelhető, hogy még nagyobb lesz az akkumulátor, ráadásul 22,5 wattról 40 wattra nőhet a SuperCharge töltés sebessége, ez már több, mint duplája lesz az iPhone Xs 18 wattos gyorstöltésének. Ez utóbbit egyébként kevesen használhatják, az Apple gyorstöltő ugyanis drága és a dobozban az Apple csak 10 wattos töltő adaptert mellékel a készülék mellé.

Forrás
Mothership.sg

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával