Hírek

HUAWEI telefont (is) használ Cristiano Ronaldo

Az elmúlt 1,5 évtized egyik legjobbjának tartott labdarúgója, Cristiano Ronaldo is HUAWEI telefont használ egy fotó tanulsága szerint.

A fotó ugyan nem friss, egy 2021-es képről van szó, amelyen Ronaldo az egyik luxus autóját vezeti és annak kormánya felett van rögzítve egy készülék, amely a kamera elrendezés alapján a PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS modell lehet.

HUAWEI telefont (is) használ Christiano Ronaldo

A hírek és pletykák alapján Cristiano Ronaldo összesen nyolc különböző telefont használ párhuzamosan eltérő célokra. A PORSCHE DESIGN modellt elsősorban navigációra használhatja. Szintén a pletykák szerint a többi készüléke egyébként Apple.

HUAWEI telefont (is) használ Christiano Ronaldo

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS modell még 2018-ban, tavasszal jelent meg, a P20 Pro modell mellett. A megjelenés apropója volt a Porsche sportkocsijainak 70. évfordulója, és a luxus dizájncég a Porsche 911 GT 3 RS modell dizájnját használta fel a HUAWEI telefonjában.

A 40 megapixeles Leica tripla kamera rendszer mellett a készülék különlegessége volt, hogy bár a hátlapján volt egy ujjlenyomat olvasó, egy második került a kijelző alá is (ekkor még a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasók nagy újdonságnak számítottak). A készülék Kirin 970 processzort kapott, 6 GB RAM-mal és 256 GB, vagy 512 GB háttértár opcióval volt elérhető. Megjelenésekor az 512 GB-os modell 2095 euróba került.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával