Hírek

Huawei üzlet is van a FirstPhone mobil plázájában

A héten megnyitott Magyarország első mobil plázája, a FirstPhone Oktogon, amelyben egy különleges Huawei üzlet is található.

Egy hatalmas, 140 négyzetméter alapterületű üzlet, amelyben kizárólag mobilkommunikációs eszközöket lehet vásárolni, elsősorban okostelefonokat és hozzájuk szánt kiegészítőket – ez a 20. magyarországi FirstPhone üzlet, amely a budapesti Oktogonon nyílt meg.

Nekünk elsősorban a Huawei szekció az, amely érdekes. Az üzletből kb. 20 négyzetméter az a terület, amelyen csak Huawei és Honor található meg. Itt nem csak okostelefonok és tabletek, de azok kiegészítői is széles választékban elérhető, ráadásul azt az információt kaptuk, hogy a menedzsment igyekszik minden gyári kiegészítőt elérhetővé tenni itt, amely csak elérhető itthon.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Számos kiállított modell megtekinthető és kipróbálható, többek között a Huawei Mate 9 PORSCHE DESIGN, amely itt is megvásárolható már.

A FirstPhone mobil plázája kívülről és belőlről is nagyon mutatós, raádásul mint kiemelt hivatalos Huawei viszonteladó, széles kínálattal rendelkeznek a vállalat termékeit nézve.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával