Hírek

Huawei Vision X65: új OLED tévé 14 hangszóróval

Szeptemberben debütált a Harmony OS-t futtató Huawei okostévé sorozat, most pedig itt az új Huawei Vision X65 modell, számos jelentős előrelépéssel.

Huawei Vision X65: új OLED tévé 14 hangszóróval

A Huawei Vision X65 okostévé méretes, 65”-os kijelzőt kapott, ami egy egyedi 4K OLED panelre épül, rendkívül vékony kerettel. Az 1000 nit fényerő mellé HDR támogatás társul természetesen. A 120 Hz-es frissítési ráta és 1 ms válaszidő mellett az új modell különlegessége, hogy a legnagyobb tévé, amelyet a német TÜV Rheinland megvizsgált és hitelesített.

A tévé mindösszesen 24,99 mm vastag, mégis többek között 14 hangszóró került bele, ezzel 75 wattos teljes hangteljesítményt nyújtva, ezt a Huawei Histen algoritmus vezérli.

Huawei Vision X65: új OLED tévé 14 hangszóróval

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A kijelző felé új kamerarendszer kerül, a Vision X65 modulja 24 megapixeles szenzort kapott, amely ráadásul oldalirányba 95 fokos, függőlegesen pedig 78 fokos látószöggel rendelkezik. Ez kifejezetten jól jöhet pl. az új Huawei MeeTime videóbeszélgetések során.

Huawei Vision X65: új OLED tévé 14 hangszóróval

A kamera modul különböző mozgásérzékelő szenzorokat is tartalmaz, ez az AI támogatással lehetőséget nyújt, hogy tánc, vagy jóga gyakorlatok során a megfelelő applikációkkal tanácsot nyújtson és segítsen a felhasználóknak. a szenzorok a távirányító nélküli vezérlést is segítik, szimpla kézmozdulatokkal is elérhetők az alapvető funkciók.

A Vision X65 vezérlésének alapját az új Honghu 898 chip szolgáltatja, amit kifejezetten OLED panel vezérléséhez alakítottak át, illetve van benne AI képminőség javító motor. A chip munkáját 6 GB RAM és 128 GB beépített tárhely segíti. A kamera modul vezérlését az új, szintén házon belüli fejlesztésű HiSilicon Hi3559C chip segíti.

Huawei Vision X65: új OLED tévé 14 hangszóróval

Az X65-ön is a Harmony OS fut, pontosabban, mivel egyelőre csak Kínában jelenik meg, így a Hongmeng OS, hiszen ott ez a neve a saját fejlesztésű operációs rendszernek. A tévé egyúttal egy okosotthon rendszer központja is, az összes HiLink kompatibilis eszközt képes vezérelni.

A Huawei Vision X65 tévé Kínában április 8-tól előrendelhető, a megjelenése április 26-án várható. Ára kifejezetten markáns, 24 999 jüan, ez átszámítva közel 1,2 millió forintot jelent. Tegyük hozzá, hogy a csúcskategóriás OLED tévék esetén ez nem feltétlenül kirívó ár.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával