Frissítés

HUAWEI WATCH GT Cyber cserélhető tokozással

A HUAWEI bemutatta a WATCH GT Cyber modellt, az első okosórát cserélhető tokozással.

HUAWEI WATCH GT Cyber cserélhető tokozással

Az óra különlegessége, hogy a kijelző és az alatta lévő központi egység egyben kiemelhető és szabadon cserélhető a hozzá való tokozásokkal és szíjakkal. A kiemelhető részben található meg az érintőképernyő, a processzor, a különböző chipek, az akkumulátor, érzékelők és minden főbb elektronikai elem.

Ez a kerek egység behelyezhető a szögletes 316L acélból készült tokozásba, valamint kivehető. Ezzel kínálva nagyobb külső testre szabhatóságot a felhasználók részére. Kétféle tok dizájnt (Elegant és Functional) és hatféle szín opciót kínál a HUAWEI.

HUAWEI WATCH GT Cyber cserélhető tokozással

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Functional modell Obszidián fekete, varázslatos éjfekete, égbolt szürke és hajnal sárga árnyalatban lesz elérhető. A nyolcszögletű külső kialakítás jól illeszkedik a belső, kör kialakításhoz.

Az elegant modell tengerkék és holdfény fehér árnyalatban érkezik, ennek kialakítása, ahogyan a neve is jelzi elegánsabb, amely jól illeszkedik egy öltönyhöz is akár.

A tokozás alapja 316L rozsdamentes acél és nano-mikrokristályos kerámia borítás, amely kellően magas ellenállóságot biztosít. A szíj egy speciális, hidrogénezett nitril gumi, ami könnyű és rendkívül flexibilis, jól bírja az alacsony és a magas hőmérsékletet is viselés közben.

HUAWEI WATCH GT Cyber cserélhető tokozással

A HUAWEI 16 katonai minősítésű tesztnek veti alá a WATCH GT Cybert, hogy megfeleljen a legmagasabb ellenállósági elvárásoknak. 

A WATCH GT Cyber funkciói nagyjából megegyeznek a GT 3 modellben már megismert okosképességekkel, 100 különböző sport móddal, TruSeen 5.0+ technológiával és Harmonyos 3.0-val.

A HUAWEI WATCH GT Cyber elsőnek Kínában lesz elérhető november 10-től. Az ára 1288 és 1488 jüan között (73-85 ezer forint) startol. Nemzetközi elérhetősége jelenleg még nem ismert.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával