Hírek

HUAWEI XLight: új, okos fényszóró autókba

A HUAWEI egy új, autókba szánt okos fényforrás megoldást jelentett be, amely a jövőben az XLIGHT márkanév alatt kerülhet bele az autókba.

HUAWEI XLight: új, okos fényszóró autókba

Az elérhető információk szerint a HUAWEI XLight megoldás számos közlekedésbiztonsági funkciót kínál majd az autóknak. A lámpatest képes automatikusan beállítani változatos fénymintákat a valós útviszonyoknak megfelelően, előre beállított algoritmussal pixelszintű fényerő-beállítást végez, és alkalmazkodik az út változásaihoz.

A Huawei XLight támogatja a tompított fényszóró továbbfejlesztett funkcióit a városi területeken és távoli falvakban lévő kis utakon, hogy fényesebb legyen, és hatékonyabban észlelje az akadályokat.

HUAWEI XLight: új, okos fényszóró autókba

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Adaptív ADB (Adaptive Driving Beam) távolsági fényszóró rendszerrel rendelkezik, és a saját fejlesztésű precíz érzékelési algoritmus révén pontos árnyékolást tud biztosítani az emberek és a járművek számára. Ez azt is biztosítja, hogy a távolsági fény ne zavarja a közlekedés többi résztvevőjét.

Az intelligens fénytakaró algoritmus pontosan illeszkedik a sávhoz, a rázkódásgátló algoritmus pedig kiváló minőségű vetítést valósít meg.

Az interaktív fényszőnyeg villoghat, hogy kifejezze a  sofőr szándékait (például sávváltás), hatékonyan elkerülve a holttérben történő ütközéseket.

HUAWEI XLight: új, okos fényszóró autókba

Ez az új intelligens autóvilágítási rendszer megapixel pontosságú vizuális élményt nyújt. Kibővíti a harmadik típusú teret az autón kívül, és fokozza a fogyasztói élmény érzését. Ezenkívül támogatja a személyre szabott üdvözlést is, beleértve a munkamódot, az otthoni módot, a születésnapi partikat és a fesztivál évfordulóit, ami egyfajta rituális érzést kelt az életben.

HUAWEI XLight: új, okos fényszóró autókba

A Huawei elmondta, hogy a megoldásnak három fő jellemzője van: a tökéletes forma, a nagy felbontású látómező és az intelligens fényvezérlés.

Az iparág többi lehetőségéhez képest a Huawei XLight iparágvezető előnye a kis méret. Ez rugalmasan alkalmazkodik több modellhez, és a megapixelek tökéletes élményt nyújtanak a nagy pixelszámú, nagy felbontású világítással.

2025-re termelhet hasznos a HUAWEI autós üzletága

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával